طرز تهیه آنچیلادا گوشت
انچیلادا، نوعی لازانیای مکزیکی است که پایه آن نان ترتیلای سرخ شده می باشد و داخل آن با موادی مانند گوشت، مرغ، پنیر، لوبیا، سیب زمینی، سبزیجات، غذاهای دریایی و یا ترکیبی از آن ها پر شده و همراه با سس مخصوص انچیلادا سرو می شود. ترتیلا نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید آسیاب شده است و معمولا در تهیه غذاهایی مانند تاکو، بوریتو و انچیلادا مورد استفاده قرار می گیرد. انچیلادا به دلیل نزدیک بودن ترکیباتش به لازانیا و استفاده از مواد غذایی سالم در آن نه تنها در دنیا بلکه در ایران نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. نوعی از این غذا که با گوشت و سس مخصوص تهیه می گردد انچیلادای گوشت نام دارد که بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه انچیلادای گوشت بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش دلچسب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
طرز تهیه انچیلادا گوشت
مواد لازم برای سس انچیلادا:
آرد ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۸۵ گرم
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
آب ۲ فنجان
مواد لازم برای انچیلادا:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز نگینی خردشده ۱/۲ فنجان
سیر له شده ۱ حبه
سس انچیلادا ۱ پیمانه
نان ترتیلا ۴ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱/۲ پیمانه
گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱ قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه آنچیلادا گوشت
ابتدا روغن زیتون، آرد و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب ریخته سپس روی گاز با حرارت متوسط قرار داده و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید تا زمانی که ترکیب به جوش آید به هم زدن ادامه دهید و پس از اینکه به جوش آمد هم به مدت یک دقیقه روی حرارت آن را هم بزنید. در مرحله بعدی آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کرده و هم بزنید تا به جوش آید و سس کمی غلیظ تر شود. حال نمک را اضافه کرده تا سس انچیلادا آماده شود.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۲ فنجان سس به دست خواهد آمد.
طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن سرخ کردنی داخل تابه ریخته و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شود سپس سیر را به آن اضافه کرده و بعد از حدود ۲ دقیقه گوشت چرخ کرده را اضافه و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. در این مرحله وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد نمک و فلفل سیاه را اضافه و کمی تفت دهید. پس از آن نصف سس انچیلادا را روی گوشت ریخته و تابه را از روی حرارت بردارید. حال بقیه سس انچیلادا را داخل ظرفی ریخته سپس نان های ترتیلا را در ظرف سس گذاشته و نان ها را کاملا به آن آغشته کنید. پس از این مرحله کمی از مایه گوشتی برداشته و وسط نان ها ریخته و آن ها را لوله کنید. پس از اینکه نان ها را آماده کردید آن ها را در ظرف مناسب گذاشته، با فویل آلومینیومی روی آن ها را پوشانده سپس حدود ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا آماده شوند. در نهایت انچیلادا را از فر خارج کرده و روی آن سس انچیلادا ریخته سپس پنیر چدار رنده شده را روی آن ها پاشیده و این بار بدون فویل به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن ها کاملا آب شود. در آخر روی انچیلاداها را با گشنیز خرد شده تزیین کرده سپس با خامه سرو کنید. نوش جان