طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ
طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ را معرفی کنیم. این نوع از اسپاگتی علاوه بر آنکه بسیار سریع آماده میشود، طعم لذیذ و بوی مطبوعی نیز دارد.
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ
مواد مورد نیاز برای طبخ این نوع اسپاگتی برای چهار نفر عبارتند از:
🔹ماکارونی۵۰۰ گرم
🔹سینه مرغ۳۰۰ گرم
🔹قارچ۱۵۰ گرم
🔹سیر۲ حبه کوچک یا ۱ حبه بزرگ
🔹پیاز ۱ عدد متوسط
🔹خامه صبحانه۲۰۰ گرم
🔹کره۵۰ گرم
🔹پنیر پیتزا ۱ لیوان
🔹جعفری۳ الی ۴ شاخه
🔹نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ:
🔸اکنون مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و نصف لیوان آب روی آن بریزید. درب ماهیتابه را بگذارید و صبر کنید تا تقریبا تمام آب مواد تبخیر شود، معمولا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کفایت میکند.حال قارچهای خرد شده را به مرغ اضافه کنید. برای آنکه قارچها نیز بپزد، در حدود چند قاشق آب به مواد بیفزایید و مجددا درب ماهیتابه را بگذارید. اجازه دهید تمام آب غذا تبخیر شود.مقداری آب، روغن، نمک و زردچوبه را در قابلمهای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید. در ادامه ماکارونیها را به آب جوش اضافه کنید. روی بستههای ماکارونی مدت زمان لازم برای طبخ قید شده است، معمولا این زمان حدود یک ۱۰ الی ۱۵ دقیقه خواهد بود.
🔸پس از آنکه ماکارونی پخته شد، آن را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. یک دانه از ماکارونیها را بچشید؛ در صورتیکه شور بود مجددا با آب سرد بشویید. ماکارونیها را در آبکش بگذارید بماند تا آب اضافی آن خارج شود.حال باید سس اسپاگتی با مرغ را آماده کنید. برای این منظور کره را در یک قابلمه بگذارید و سپس خامه را به آن بیفزایید.جعغریها را خرد و به سس اضافه کنید.کره که آب شد، پنیر پیتزا را به سس اضافه کنید. هنگامی که پنیر آب شد، سس را از روی شعله بردارید.اسپاگتیها را در ظرفی بریزید و سس را به آن اضافه کنید. سپس کمی بهم بزنید تا بایکدیگر مخلوط شوند.اکنون مخلوط مرغ و قارچ را نیز اضافه کنید و کمی بهم بزنید. اسپاگتی با مرغ و قارچ شما آماده است.
چند نکته:
🔸اسپاگتی با مرغ و قارچ باید با ماکارونی رشتهای طبخ شود، اما همین روش طبخ را میتوانید برای ماکارونی شکلی نیز استفاده کنید و از پاستای مرغ و قارچ لذت ببرید.
🔸اگر از ماکارونی شکلی استفاده میکنید، میتوانید دو مدل آن را با یکدیگر مخلوط نمایید تا ظاهر غذا زیباتر شود. در صورت استفاده از دو مدل پاستا، توجه کنید که مدت طبخ درج شده روی بسته بندی آنها مشابه باشد، در غیراینصورت باید هر مدل را جداگانه بپزید و پس از آبکش کردن مخلوط کنید.
🔸در صورت استفاده از اسپاگتی (ماکارونی رشتهای) هنگام مخلوط کردن با سس نباید زیاد آن را بهم بزنید، زیرا باعث شکسته شدن اسپاگتیها میشود.زمانی که کره و خامه را روی اجاق گاز قرار میدهید، باید شعله خیلی کم باشد تا خامه نجوشد. این نکته برای طبخ سس بسیار حائز اهمیت است.بسته به سلیقه خودتان میتوانید مقدار خامه و پنیر سس را اضافه کنید تا حجم بیشتری از سس داشته باشید.
🔸اسپاگتی با مرغ و قارچ را پس از طبخ سریع سرو کنید، زیرا در طبخ آن از پنیر پیتزا استفاده میشود و اگر سرد گردد طعم اصلی خود را از دست میدهد.
🔸ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان است که معمولا از خوردن آن سیر نمیشوند. همانطور که ذکر شد این غذا روشهای طبخ بسیار متفاوتی دارد که شما میتوانید با استفاده از آنها، غذاهای متنوعی از لحاظ خواص و طعم را برای کودکان خود طبخ کنید و انواع مواد غذایی مغذی را به بدن آنها برسانید.
🔸همه از مضرات استفاده زیاد از گوشت قرمز اطلاع داریم، اما متاسفانه سرانه استفاده از گوشت قرمز نسبت به گوشت سفید در کشور ما بسیار بالا است. بنابراین برای حفظ سلامتی باید از غذاهایی استفاده کنیم که گوشت سفید یا حبوبات بیشتری دارند.
🔸از اینرو دفعه بعد که تصمیم داشتید ماکارونی درست کنید، میتوانید با طبخ اسپاگتی با مرغ و قارچ، گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کرده و از یک وعده غذای مقوی و خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ