آشپزیغذای محلیگیلان

طرز تهیه باقلا فسنجان

طرز تهیه باقلا فسنجان

باقالا فسنجان یک غذای معروف و لذیذ گیلانی میباشد که اگر طرفدار خورشت فسنجان باشید حتما این غذا را دوست خواهید داشت . این غذا در تمام استان گیلان طبخ و معمولا با برنج محلی آبکش میل میشود.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه باقالا فسنجان :

*لوبیا چیتی یک پیمانه
*گردو۱۵۰ گرم
*پیاز۳ قاشق غذاخوری (سرخ کرده)
*رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
*رب انار۲ قاشق غذاخوری
*نمک به میزان لازم
*گلپر به میزان لازم
*زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه باقلا فسنجان

طرز تهیه باقالا فسنجان:

جهت تهیه باقالا فسنجان ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید. ( مقدار نمک نباید زیاد باشد زیرا باعث میشود غذای شما شور شود ).

سپس گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را بهخورشت باقالا فسنجان اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد. بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید. باقالا فسنجان شما آماده است .

*نکته*

غلظت غذا دلخواه می‌باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.این غذا را هم با کته و هم با نان می‌توانید سرو کنید.حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.

طرز تهیه باقلا فسنجان

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا