طرز تهیه استیک براکیول
طرز تهیه استیک براکیول
استیکی ایتالیایی است که با ترکیبی از پنیرها
استافینگ و سالسای گوجه فرنگی به شکل رولت پیچیده و گریل می شود.
طرز تهیه استیک براکیول
مواد لازم استیک براکیول
🔹گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم
🔹سالسای گوجه فرنگی ¼۳ فنجان
🔹سرکه سفید ¼ پیمانه
🔹آب مرغ ۲/۳ پیمانه
🔹خرده نان ½ پیمانه
🔹پنیر پارمزان ۲/۳پیمانه
🔹پنیر چدار رنده شده ۱/۳ پیمانه
🔹سیر ۱ حبه
🔹روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
🔹برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپ خوری
🔹نمک به مقدار لازم
🔹فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه استیک براکیول
🔸سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید.
🔸جعفری را خرد کنید.
🔸سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کامل مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه جات دلخواه مثل آویشن مزه دار کنید..
🔸سپس ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
🔸استیک قلوه گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده نان را به طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کامل بپوشاند.
🔸از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.
🔸با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
🔸فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
🔸۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
🔸رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه ای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول می کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
🔸سالسای گوجه فرنگی یا سس مارینارا را که از قبل با این دستور آماده کرده اید روی آن بریزید و مواد را هم بزنید.
🔸سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی که گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یک بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
🔸پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول می کشد.
🔸کل زمان پخت باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد.
🔸رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتیمتری دهید.
🔸قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک براکیول
استیک براکیول جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
استیک براکیول را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه استیک براکیول