آشپزیغذا های مدرن

طرز تهیه پیتزا یونانی

طرز تهیه پیتزا یونانی
پیتزا یونانی یکی از خوشمزه ترین پیتزاها است که طرفداران زیادی هم دارد.
دستورهای متنوعی برای تهیه پیتزا یونانی وجود دارد و نمی توان گفت فقط یک مدل پیتزا یونانی وجود دارد.
در این مقاله پرنیان آموزش تهیه یکی از خوشمزه ترین و عالی ترین پیتزا یونانی را ارائه نموده است.
با کمی تغییرات می توان پیتزاها را بر اساس سلیقه شخصی طبخ کرد و طعم مورد نظر خود را ایجاد نمود.
در ادامه همین مطلب با پرنیان همراه شوید و خوشمزه ترین پیتزا یونانی را یاد بگیرید

مواد لازم تهیه پیتزا یونانی

🔹خمیر پیتزا:۴۵۰ گرم
🔹پنیر فتا:۱۲۰ گرم
🔹روغن زیتون: ۲ و ۱/۲ پیمانه
🔹فلفل دلمه خرد شده:۱/۲ پیمانه
🔹سیر تازه:۳ حبه
🔹گوچه چیلی خرد شده:۱ پیمانه
🔹آویشن خشک:۱/۸ قاشق چایخوری
🔹زیتون خرد شده:۱/۳ پیمانه
🔹ریحان خشک:۱/۴ قاشق چای خوری
🔹پیاز قرمز خرد شده:۱/۴ پیمانه
🔹پونه خشک:۱/۲ قاشق چای خوری
🔹جعفری خرد شده:۱ قاشق سوپ خوری
🔹پنیر پیتزا:۱۸۰ گرم

طرز تهیه پیتزا یونانی

طرز تهیه پیتزا یونانی

🔸فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه گرم نمایید

🔸در این زمان پیتزا را آماده کنید

🔸می توانید از خمیر پیتزای آماده یا خانگی استفاده کنید ، دستور تهیه خمیر پیتزا در منزل را پرنیان در اینجا آموزش داده است

🔸یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی سطح میز قرار دهید و روی آن آرد ذرت بپاشید

🔸خمیر پیتزا را با قطر خیلی کم و به عرض حدود ۲۵ سانتی متر پهن کنید

🔸۱ و ۱/۲ پیمانه از روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و سیرها را ریز ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون بریزید

🔸کمی صبر کنید که روغن زیتون طعم سیر را بگیرد

🔸سپس با برس روی خمیر را از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید ( لبه های خمیر را روغن نزنید )

🔸سبزیجات خشک را مخلوط نمایید و روی سطح خمیر بپاشید

🔸روغن زیتونی که روی خمیر زده اید باعث می شود خمیر تردتر شود و سبزیجات هم روی خمیر جذب شود

🔸کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده نیز روی خمیر بپاشید

🔸پنیر فتا را مکعبی خرد کنید

🔸روی سطح خمیر که سبزیجات ریخته شده است را نیمی از پنیر موتزارلا و پنیر فتا بریزید و خمیر را داخل فر گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا خمیر کمی برشته شود

🔸مابقی روغن زیتون را در تابه بریزید و فلفل دلمه خرد شده را داخل روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود

🔸 خمیر پیتزای پخته شده که پنیر سطح آن نرم شده است را از فر ارج کنید و فلفل دلمه تفت داده شده را روی سطح پنیر نرم شده پخش کنید

🔸زیتون خرد شده ، گوجه های چیلی نصف شده، پیاز خرد شده ، جعفری تازه خرد شده را نیز در سطح خمیر پخش نمایید

🔸مابقی پنیر موتزارلا را روی مواد بریزید

🔸مجددا پیتزا را در فر گرم قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه پیتزا طلایی شود

🔸پیتزا را گرم برش دهید و سرو کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا