طرز تهیه پیتزا یونانی
طرز تهیه پیتزا یونانی
پیتزا یونانی یکی از خوشمزه ترین پیتزاها است که طرفداران زیادی هم دارد.
دستورهای متنوعی برای تهیه پیتزا یونانی وجود دارد و نمی توان گفت فقط یک مدل پیتزا یونانی وجود دارد.
در این مقاله پرنیان آموزش تهیه یکی از خوشمزه ترین و عالی ترین پیتزا یونانی را ارائه نموده است.
با کمی تغییرات می توان پیتزاها را بر اساس سلیقه شخصی طبخ کرد و طعم مورد نظر خود را ایجاد نمود.
در ادامه همین مطلب با پرنیان همراه شوید و خوشمزه ترین پیتزا یونانی را یاد بگیرید
مواد لازم تهیه پیتزا یونانی
🔹خمیر پیتزا:۴۵۰ گرم
🔹پنیر فتا:۱۲۰ گرم
🔹روغن زیتون: ۲ و ۱/۲ پیمانه
🔹فلفل دلمه خرد شده:۱/۲ پیمانه
🔹سیر تازه:۳ حبه
🔹گوچه چیلی خرد شده:۱ پیمانه
🔹آویشن خشک:۱/۸ قاشق چایخوری
🔹زیتون خرد شده:۱/۳ پیمانه
🔹ریحان خشک:۱/۴ قاشق چای خوری
🔹پیاز قرمز خرد شده:۱/۴ پیمانه
🔹پونه خشک:۱/۲ قاشق چای خوری
🔹جعفری خرد شده:۱ قاشق سوپ خوری
🔹پنیر پیتزا:۱۸۰ گرم
طرز تهیه پیتزا یونانی
🔸فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه گرم نمایید
🔸در این زمان پیتزا را آماده کنید
🔸می توانید از خمیر پیتزای آماده یا خانگی استفاده کنید ، دستور تهیه خمیر پیتزا در منزل را پرنیان در اینجا آموزش داده است
🔸یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی سطح میز قرار دهید و روی آن آرد ذرت بپاشید
🔸خمیر پیتزا را با قطر خیلی کم و به عرض حدود ۲۵ سانتی متر پهن کنید
🔸۱ و ۱/۲ پیمانه از روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و سیرها را ریز ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون بریزید
🔸کمی صبر کنید که روغن زیتون طعم سیر را بگیرد
🔸سپس با برس روی خمیر را از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید ( لبه های خمیر را روغن نزنید )
🔸سبزیجات خشک را مخلوط نمایید و روی سطح خمیر بپاشید
🔸روغن زیتونی که روی خمیر زده اید باعث می شود خمیر تردتر شود و سبزیجات هم روی خمیر جذب شود
🔸کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده نیز روی خمیر بپاشید
🔸پنیر فتا را مکعبی خرد کنید
🔸روی سطح خمیر که سبزیجات ریخته شده است را نیمی از پنیر موتزارلا و پنیر فتا بریزید و خمیر را داخل فر گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا خمیر کمی برشته شود
🔸مابقی روغن زیتون را در تابه بریزید و فلفل دلمه خرد شده را داخل روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود
🔸 خمیر پیتزای پخته شده که پنیر سطح آن نرم شده است را از فر ارج کنید و فلفل دلمه تفت داده شده را روی سطح پنیر نرم شده پخش کنید
🔸زیتون خرد شده ، گوجه های چیلی نصف شده، پیاز خرد شده ، جعفری تازه خرد شده را نیز در سطح خمیر پخش نمایید
🔸مابقی پنیر موتزارلا را روی مواد بریزید
🔸مجددا پیتزا را در فر گرم قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه پیتزا طلایی شود
🔸پیتزا را گرم برش دهید و سرو کنید