آشپزیانواع کبابغذای محلی

 طرز تهیه آدانا کباب

 طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب یا همان کوبیده آدانایی از غذاهای معروف کشور ترکیه است.

هر سیخ آدانا کباب از کوبیده معمولی بسیار بزرگتر و پهن تر است. آدانا کباب را روی سیخ های پهن به صورت لوله ای درست می کنند.

این کباب ترکی بی نظیر و خوشمزه را باید به عنوان ناهار یا شام استفاده کنید.

طرز تهیه آدانا کباب

مواد لازم

🔹گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
🔹گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
🔹چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): ۱۵۰ گرم
🔹فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۲ عدد
🔹نمک: به مقدار لازم
🔹فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
🔹فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
🔹پیاز بزرگ :یک عدد
🔹جعفری :سه قاشق غذاخوری
🔹گوجه فرنگی :سه عدد
🔹سماق :یک قاشق غذاخوری
🔹آب لیموی تازه :دو قاشق غذاخوری
🔹روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه آدانا کباب

طرز تهیه آدانا کباب

مراحل پخت

🔸گوشت چرخ کرده گوسفندی، گوساله و چربی دم گوسفندی را در یک ظرف با فلفل قرمز خرد شده مخلوط کنید.

🔸نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را نیز به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید.

🔸روی مایه آدانا کباب را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

🔸برای تهیه سالاد پیازها را خلالی و گوجه ها را نگینی خرد کنید.

🔸سماق، نمک، فلفل، روغن زیتون، آبلیمو و جعفری را با مواد اولیه سالاد مخلوط کنید.

🔸بعد از یک ساعت مواد کباب را از یخچال دربیاورید. دوباره ورز دهید. مایه را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید.

🔸دست هایتان را مرطوب کنید و گوشت ها را به سیخ بزنید.

🔸گوشت های به سیخ زده شده را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.

 طرز تهیه آدانا کباب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 14 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا