آشپزیدسر

طرز تهیه اسنک تن ماهی

طرز تهیه اسنک تن ماهی

اسنک تن ماهی یک غذای خوشمزه که می تونین در وعده صبحانه، شام یا ناهار میل کنین. حتی بچه ها هم به این اسنک ها علاقمند میشن. توصیه می کنیم یک بار هم شده اسنک تن ماهی را امتحان کنید.

مواد لازم اسنک تن ماهی :

🔹کالریتن ماهی۱۸۰گرم
🔹خیار شور(نگینی شده) ۱۰۰گرم
🔹پنیر موزارلا۱۰۰گرم
🔹مایونز ۲قاشق سوپ خوری
🔹پیاز(سفید و بسیار ریز شده) ۱عدد
🔹جعفری(ساطوری شده) ۵۰گرم
🔹نان تست۸عدد

طرز تهیه اسنک تن ماهی

طرز تهیه اسنک تن ماهی :

🔸ابتدا تن ماهی را در آب جوش می جوشانیم. پس از باز کردن قوطی آن را در آبکش ریخته تا تمام روغن آن کشیده شود.
🔸نان تست ها را برداشته و یک قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده کنار می گذاریم.

🔸تن ماهی را با چنگال باز کرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط کرده، به صورت خمیر در می آوریم.

🔸این مواد را روی یک طرف نان ها مالیده.

🔸در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را می بندیم.

🔸نان ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج کرده و آن را با سس تند سرو می کنیم.

نکات :

♦ اگر دستگاه ندارید نان ها را داخل فر یا مایکروفر طبخ کنید.

♦ بهتر است این غذا با سایر پنیر ها طبخ نشود.

♦ میتوانید از مقدار سس بیشتری برای غذا استفاده کنید.

♦ حواستان باشد سس را روی نان ها نزنید چون دستگاه خراب میشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 13 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا