
طرز تهیه اوشی پلو
طرز تهیه اوشی پلو:اوشی پلو یا اوش یک نوع غذای تاجیکستانی میباشد، که عطر و طعم فوق العادهای دارد و یک غذای کامل میباشد. به همین دلیل در کشور تاجیکستان طرفداران زیادی دارد .
مواد مورد نیاز
🔹گوشت۷۵۰ گرم
🔹هـویج خلالی شده۶۰۰ گرم
🔹برنج۹۰۰ گرم
🔹روغن حیوانی یا کره۳۰۰ گرم
🔹پیاز بزرگ۳ عدد
🔹فلفل قرمز تند ۱ قاشق چای خوری
🔹سیر رنده شده ۳ حبه
🔹نمک ۱ قاشق چای خوری
🔹ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری
🔹زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه اوشی پلو
🔸ابتدا در ظرف مناسبی مقداری کره ریخته و پیازها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم.
🔸گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و اضافه میکنیم و به قدری تفت میدهیم که تغییر رنگ دهد و کاملا سفید شود.
🔸حالا هویج ها را هم اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و بیشتر کره به جز مقداری که میخواهیم روی برنج دهیم را به آن اضافه میکنیم.
🔸 و سپس ادویه ها و زعفران را به همراه سیر رنده شده اضافه میکنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر ادویه کاملا به مشام بیاید.
🔸حالا یک پیمانه آب به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد و اب آن کاملا تبخیر شود.
🔸در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و از مواد به صورت لا به لا استفاده میکنیم و برنج را دم می اندازیم.
سایر نکات اوشی پلو
بهتر است به جای کره از روغن حیوانی استفاده کنید و اگر هیچ کدام در اختیار نبود روغن زیتون یا روغن معمولی را جایگزین کنید
اضافه کردن زرشک این غذا را خوشمزه تر میکند
اگر دوست دارید به غذا کمی گرد غوره یا گرد لیمو اضافه کنید.