طرز تهیه پودینگ شکلاتی
دسرها معمولا بهعنوان یک میان وعده بعد از وعدههای غذایی اصلی سرو میشوند.
البته بهعقیده من یک دسر خوشمزه را میتوان در هر زمانی نوشجان کرد؛ بهویژه اگر شکلاتی باشد! بهاحتمال زیاد با انواع پودینگها آشنا هستید و آنها را امتحان کردهاید.
اگر تاکنون طعم پودینگها را نچشیدهاید، پیشنهاد میکنم با پودینگ شکلاتی طعم این نوع دسر لذیذ را تجربه کنید.
این دسر خوشمزه را میتوانید برای مهمانیهای ویژه خود یا بهعنوان میانوعدهای خوشمزه برای کودکانتان سرو کنید.
با کاغذرنگی همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه پودینگ شکلاتی را به شما آموزش دهیم.
موادی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، برای دو تا سه نفر درنظر گرفته شده است. بنابراین، چنانچه برای افراد بیشتر یا کمتری پودینگ شکلاتی درست میکنید، بههمین نسبت میزان مواد را تغییر دهید.
مواد مورد نیاز
🔹یک فنجان شکر
🔹نصف فنجان پودر کاکائو
🔹¼ لیوان نشاسته ذرت
🔹نصف قاشق چایخوری نمک
🔹چهار فنجان شیر
🔹دو قاشق غذاخوری کره
🔹دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
🔹اسمارتیز به مقدار لازم (اختیاری)
🔹خامه قنادی به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مرحله اول
🔸شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر را آرامآرام به آن اضافه کرده و بهطور مرتب هم بزنید تا بهخوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله دوم
🔸در ادامه طرز تهیه پودینگ شکلاتی محتویات ظرف را داخل یک شیرجوش بزرگ ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. اجاق را روشن کرده و شعله آن را روی ملایم تنظیم کنید. تا زمانیکه مایه پودینگ به نقطه جوش برسد، آرامآرام آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی مایه به نقطه جوش رسید، باید حدود دو دقیقه بجوشد تا مواد بهخوبی جا بیفتد. پس از گذشت دو دقیقه شعله اجاق را خاموش کرده و شیرجوش را از روی اجاق گاز بردارید.
مرحله سوم
🔸پیش از سردشدن مایع داخل شیرجوش، کره و عصاره وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. پس از اینکه مواد بهخوبی با هم مخلوط شدند، آنها را داخل لیوانهایی متناسب با سلیقهتان بریزید تا با گذشت زمان سرد شوند.
مرحله چهارم
🔸پس از سردشدن پودینگها، میتوانید آنها را تزیین کرده و نوشجان کنید. برای تزیین میتوانید از مقداری خامه قنادی همراه با اسماتیز، خلال پسته و بادام یا شکلات خرد شده استفاده کنید.