آشپزیخوراک

طرز تهیه ماسلای جگر

طرز تهیه ماسلای جگر

«جگر» یکی از بهترین منابع تامین آهن و ویتامین A بدن است. اگر چه ایرانی‌ها عادت دارند جگر را به صورت کبابی میل کنند که اتفاقا بسیار هم لذیذ است

مواد لازم

🔹مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه

🔹جگر گوسفندی: ۱ عدد

🔹پیاز: ۳۰۰ گرم

🔹کره: ۵۰ گرم

🔹روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

🔹نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه

🔹قارچ: ۱۰۰ گرم (اختیاری است)

🔹سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

🔹جعفری: ۲ قاشق ریز ساطوری شده

طرز تهیه ماسلای جگر

طرز تهیه ماسلای جگر

 

برای درست کردن خوراک ساده جگر ایتالیایی ابتدا باید جگر را خوب بشورید و با نوک یک چاقوی تیز پوسته نازکی که روی بافت جگر هست را از آن جدا کنید.
سپس جگر را به صورت تکه‌های نواری و هم اندازه خرد کنید. بهتر است ضخامت نوارهای جگر حدود یک سانتی‌متر باشد.

پیازها را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. راز خوشمزگی خوراک ساده جگر ایتالیایی به خاطر پیاز فراوان آن است.

در یک ماهیتابه ۲ الی سه قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
وقتی که روغن زیتون داغ شد، ۴۰ گرم کره به آن اضافه کنید.

کره که آب شد پیازهای خلالی و نازک خرد شده را به آن اضافه کنید.
پیازها را باید روی شعله بسیار ملایم و به آرامی تفت دهید.

در این فاصله قارچ‌ها را به صورت برش‌های هم اندازه و نازک خرد کنید.
وقتی که پیازها کاراملی شدند آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و برش‌های نواری جگر را داخل ماهیتابه بریزید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید و با جگر تفت دهید.
تکه‌های جگر برخلاف پیاز باید روی شعله زیاد گاز تفت داده شود تا آب نیندازد.
هر دو طرف تکه‌های جگر را خوب تفت دهید و بعد از ۳ الی چهار دقیقه از ماهیتابه خارج کنید.

در مرحله بعد قارچ‌های خرد شده را در ماهیتابه بریزید. قارچ‌ها را تفت دهید و وقتی نرم شدند پیاز و جگرهای سرخ شده را با قارچ‌ها اضافه کنید.
در این مرحله سرکه بالزامیک ،جعفری‌های ساطوری خرد شده و در صورت تمایل نصف یک عدد لیموترش را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.

برای درست کردن این خوراک خوشمزه از جگر گوساله هم می‌توانید استفاده کنید.
ایتالیایی‌های خوراک ساده جگر ایتالیایی را با پوره سیب‌زمینی یا پاستا میل می‌کنند.
اگر پوره سیب‌زمینی ندارید آن را با نان میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
طرز تهیه خوراک انواع جگر سفید، جگر سیاه، جگر مرغ یا اردک با سیب زمینی سرخ کرده هم مرسوم است و روش پخت هم به همین ترتیب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا