آشپزیانواع کباب

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

این کباب جزو آن دسته از کباب‌هایی است که به راحتی می‌توانید در منزل آماده کرد.
این غذا که از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است، هم بسیار لذیذ است و هم تهیه آن در خانه بسیار به صرفه‌تر و سالم‌تر از تهیه آن از رستوران است.
گوشت سالم و تازه که خودتان تهیه کرده‌اید با روشی آسان، تجربه لذت‌بخشی از طعم فراموش‌نشدنی کباب چنجه را به همراه می‌آورد.

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

🔹یک کیلوگرم

🔹پیازدو عدد

🔹 نمک

🔹فلفل سیاه

🔹ماست کم چرب دو قاشق غذاخوری

🔹سس مایونز یک قاشق غذاخوری

🔹فلفل دلمه‌ای یک عدد

🔹آب لیمو ترش تازه سه قاشق غذاخوری

🔹روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

 

طرز تهیه

مرحله اول

گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید(ضخامت هر تکه دو تا سه سانتی‌متر شود)

مرحله دوم

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با ماست، سس مایونز، آب لیموترش، فلفل سیاه و روغن زیتون مخلوط کنید.

مرحله سوم

تکه‌های گوشت را در مخلوط بگذارید.
در  آن را ببندید و ظرف را به حدود ده ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد خوب به خورد هم بروند.

مرحله چهارم

پیازها را از تکه‌های گوشت جدا کنید و گوشت را به سیخ بکشید.
لابه لای تکه‌های گوشت تکه‌های دنبه، پیاز، فلفل سبز بگذارید.
بهتر است فاصله تکه‌های گوشت به اندازه یک بند انگشت باشد تا گوشت‌ها کباب شوند.

در حین پخت روی کباب نمک بپاشید.

نکات

کباب را روی شعله ملایم کباب کنید و چند بار سیخ کباب را زیر و رو کنید تا آبدار شود.
چنجه را آبدار و مغز پخت از روی منقل بردارید.هر چه گوشت بیشتر در مواد بماند چنجه تردترو آبدارتر می‌شود.
می‌توانید برای درست کردن کباب چنجه از فیله گوساله و شتر هم استفاده کنید.
اضافه کردن ماست و سس مایونز به مواد کباب چنجه، کباب را تردتر می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 10 =

دکمه بازگشت به بالا