آشپزیمربا و کمپوت

طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت گیلاس

درست کردن کمپوت گیلاس خیلی ساده هست و فقط به گیلاس ، شکر ، آب و چند تا شیشه درب دار نیاز دارید.

برای درست کردن یک کمپوت خوب با ماندگاری بالا کیفیت گیلاسی که تهیه می کنید خیلی مهمه حتما گیلاس باید تازه و سفت و سالم باشه بهتره گیلاس های ضربه خرده را جدا کنید.

برای طرز تهیه کمپوت گیلاس با آموزش کنسرو کردن باید گیلاس را خام درون شیشه ها بریزید و شکر و آب را بجوشانید

تا یک شربت داشته باشیم سپس شربت را درون شیشه ها بریزید ،

درب شیشه را محکم ببندید و درون یک قابلمه آب جوش برای ۲۰ دقیقه بجوشانید با این روش کمپوت شما استریل میشه و می تونید طولانی مدت نگهداری کنید.

مواد لازم:

🔹گیلاس : ۱ کیلوگرم
🔹شکر : ۳ پیمانه
🔹آب : ۶ پیمانه

طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت گیلاس

 

طرز تهیه:

۱-برای شروع گیلاس هارا بشورید و چوب آن را جدا کنید.

دقیت کنید برای درست کردن کمپوت باید بهترین و سالم ترین گیلاس رو انتخاب کنید .
اگه یک گیلاس حتی کمی له بود داخل کمپوت نریزید.

۲- برای درست کردن کمپوت می تونید گیلاس رو با هسته بریزید اما اگه میخواین هسته گیلاس رو دربیارید سعی کنید یا از هسته گیر استفاده کنید یا با یک نی محکم ،
هسته رو خارج کنید تا له نشه و آخرین روش هم اینکه گیلاس رو با چاقو نصف کنید و هسته رو در بیارید اینجوری حداقل برش های گیلاس یک شکل میشه.

۳- شیشه هایی که برای کمپوت انتخاب کردین همراه درب اون در آبجوش برای چند دقیقه بچوشونید تا استریل بشه سپس بذارید خشک بشه.

۴- ۳ پیمانه شکر و ۶ پیمانه آب را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشه و شکر کامل حل بشه سپس شعله را خاموش کنید.

اگه دوست دارید کمپوت شما خیلی شیرین باشه برای ۶ پیمانه آب می تونید ۴ پیمانه شکر بریزید
و همین طور اگه کم شیرین دوست دارید ۱.۵ پیمانه شکر برای ۶ پیمانه آب استفاده کنید.

۵- گیلاس را درون شیشه ها بریزید و ۱ سانتیمتر سر شیشه را خالی بگذارید نیازی نیست زیاد گیلاس بریزید
یا اصلا برای اینکه در شیشه گیلاس بیشتری جا بشه گیلاس را فشار ندین
چون باعث میشه گیلاس له بشه خیلی معمولی گیلاس را درون شیشه بریزید سپس شربت را روی گیلاس بریزید.

۶- کمی سر شیشه را خالی بگذارید ، شربت باید روی گیلاس را کاملا بگیره و باز هم سر شیشه خالی بمونه.
پس اگه شیشه زیاد پر شد مهم نیست کمی از گیلاس و شربت را خالی کنید.

۷- درب شیشه های کمپوت گیلاس را محکم ببندید.

درون یک قابلمه که اندازه ارتفاع شیشه کمی بلندتر باشه
آب بریزید و روی حرارت بگذارید شیشه های کمپوت را درون قابلمه بچینید و از وقتی آب جوش اومد.
برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا آب بجوشه سپس شعله را خاموش کنید و شیشه ها را از آب در بیاورید.

۸- شما میتونید کمپوت گیلاس را در کابینت نگهداری کنید البته اگه احساس میکنید یکی از شیشه ها خوب پلمپ نشده حتما در یخچال نگهدارید
و هروقت درب هر کدام از شیشه های کمپوت گیلاس را باز کردین زود مصرف کنید و تا زمانیکه تموم بشه حتما در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − دوازده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا