طرز تهیه لازانیا گوشت
طرز تهیه لازانیا گوشت
این غذای خوشمزه یکی از محبوبترین غذاهایی است که سن و سال یا جنسیت نمیشناسد
و بسیاری از افراد به آن علاقهمند هستند.
مواد لازم
🔹لازانیا: ۹ ورق
🔹پیش پخت گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
🔹پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
🔹سیر رنده شده: ۲ حبه
🔹قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
🔹پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
🔹پنیر ریکوتا: ۲۰۰ گرم
🔹رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
🔹فلفل دلمهای خرد شده: ۱ پیمانه
🔹روغن مایع: به اندازه کافی
🔹نمک، فلفل، زردچوبه: به اندازه کافی
🔹پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
🔹جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه لازانیا گوشت
طرز تهیه:
مرحله اول
موادی که برای تهیه سس لازانیا نام بردیم را آماده کنید.
بهتر است کمی آرد را روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
در طول این مدت شعله را کم کنید تا آرد ته نگیرد و خوب هم بزنید تا گوله گوله نشود.
بعد از اینکه بوی خامی از بین رفت بهتر است کره و پنیر را به آن اضافه کنید
و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و کره در آن ذوب شود.
نیاز نیست تا کاملا داغ شوند و با هم سرخ شوند.
نمک را به آن اضافه کنید و کم کم شروع کنید تا شیر را به این ترکیب اضافه کنید.
این ترکیب را به آرامی هم بزنید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
برای جلوگیری از گوله شدن و ته گرفتن بهتر است این ترکیب را دائما هم بزنید.
بعد از غلیظ شدن، سس آماده است و آنرا از روی حرارت کنار بگذارید
تا در ادامه برای روند طرز تهیه لازانیا از آن استفاده کنیم.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا بهتر است فر را روشن کنید و دمای آنرا روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید
تا دمای آن به درجه مطلوب برسد.
با این کار دمای فر برای قرار دادن لازانیا برای پخت کامل آماده میشود
تا نتیجه خوب از این غذای خوشمزه را کسب کنید.
طرز تهیه لازانیا گوشت
مرحله سوم
حالا باید شروع کنید تا مواد لازم برای لا به لای لازانیا را آماده کنید.
پیاز خرد شده را با مقداری روغن درون تابه روی حرارت قرار دهید تا کمی سرخ شود، حرارت ببیند و نرم شود.
بعد از آن باید گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
حالا باید گوشت چرخ کرده و پیاز کاملا بپزند و سرخ شوند.
کمی زردچوبه را به این ترکیب اضافه کنید و بعد از پخته شدن کامل قارچ و فلفل دلمهای را به آنها اضافه کنید.
در این هنگام ممکن است قارچ و فلفل دلمهای کمی آب بندازد و نباید برای رفع آن عجله کنید.
زیرا این موضوع سبب میشود تا مزه هر کدام از این مواد خوراکی در آمده و با یکدیگر ترکیب شوند.
جعفری خرد شده، آویشن و سیر رنده شده (یا در صورت تمایل پودر سیر برای جلوگیری از بو گرفتن دهان)
را به این ترکیب اضافه کنید تا کمی تفت داده شود و مزه سیر نیز به ترکیب اضافه شود.
بعد از آن رب گوجه فرنگی را به ترکیب اضافه کنید و کمی با مخلوط به دست آمده سرخ کنید.
زمانی که آب این ترکیب کشیده شد آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.
مرحله چهارم
در ظرفی جداگانه آب را جوش آورید و بعد از جوشیدن آب ورقههای لازانیا را درون آب جوش بیندازید.
برای نرم شدن ورقههای لازانیا نیازی نیست زمان زیادی را صرف کنید.
تنها با گذر ۳ الی ۵ دقیقه زمان، لازانیا به طور کامل نرم میشوند و آماده برای گذاشتن مواد در لابه لای آنها میشوند.
مرحله پنجم
کم کم مراحل طرز تهیه لازانیا در حال به پایان رسیدن است.
حالا ظرفی که برای قرار دادن در فر را در نظر دارید را کمی با فرچه چرب کنید.
معمولا ظروف پیرکس مناسبترین گزینه برای این منظور هستند و برای جلوه بهتر از این ظروف شیشهای نشکن استفاده کنید.
البته ظروف نچسب مخصوص فر نیز برای این منظور گزینههای مناسب دیگری هستند که میتوانید از آنها استفاده کنید.
برای چیدن لازانیا در ظرف بهتر است
از تمام سلیقتان استفاده کنید تا علاوه بر اینکه چیدمانی تمیز و مرتب را ایجاد میکنید،
بتوانید تمام مواد آماده شده را به خوبی لا به لای لازانیا قرار دهید.
حالا باید کف و دیوارههای ظرف مورد نظر را با کمک یک برس یا قاشق به طور کامل چرب کنید تا لازانیا به ظرف نچسبد.
مرحله ششم
سس مخصوص لازانیا که در ابتدا طرز تهیه آنرا به طور کامل برایتان توضیح دادیم را به کف و دیوارههای ظرف بمالید.
حالا یک لایه از ورقههای لازانیا را کف ظرف بچینید.
روی آنرا به سس لازانیا آغشته کنید و بعد موادی که برای لا به لای آن آماده کردهاید را روی آن بریزید.
البته همه مواد را نباید در لایه اول تمام کنید و سعی کنید این مقدار را برای تمام لایهها به طور مساوی و مسطح تقسیم کنید.
بعد از اینکه مواد را ریختید، مقداری از پنیر پیتزا و پنیر ریکوتا را روی این لایه به طور یکنواخت اضافه کنید و بعد از آن لایه دیگری از ورقههای لازانیا را قرار دهید.
سسی که آماده کردید را به ورقههای لازانیا آغشته کنید
و مقداری از مواد را روی سطح آن پخش کنید و مجددا پنیر پیتزا ریخته و لایههای بعدی را به همین روال ادامه دهید تا مواد و ورقههای لازانیا تمام شود.
مرحله هفتم
برای لایه آخر نیازی نیست مواد آماده شده را اضافه کنید و تنها باید مقداری از سسی که آماده کردید را روی آن بمالید و پنیر پیتزا را روی آن پخش کنید.
این کار را طوری انجام دهید تا سطح لایه آخر به سس و پنیر پیتزا کاملا آغشته شود.
برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا میتوانید روی سطح لایه آخر را با اسپری کمی آب بپاشید.
ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا بپزد و پنیر پیتزای لایه رویی طلایی شود.
حالا روند طرز تهیه لازانیا به اتمام رسیده است و باید بعد از گذشت
این مدت زمان آنرا از فر خارج کنید و به مدت ۱۰ یا ۱۵ دقیقه مهلت دهید تا کمی خنک شده و آنرا به قطعات مورد نظر برش دهید