آشپزیانواع پلو

طرز تهیه پلو بحرینی

طرز تهیه پلو بحرینی

پلوی بحرینی یا تمن معروف ترین غذای سنتی بحرینی هاست .این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است . آشنایی با طرز تهیه پلوی بحرینی را از دست ندهید.

مواد لازم برای چهارنفر

🔹برنج ۴ پیمانه
🔹مرغ به تعداد هر نفر ۱ تکه
🔹پیاز ۴ عدد متوسط
🔹گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
🔹خلال بادام ۱/۲ پیمانه
🔹کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
🔹پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری
🔹پر لیمو کمی
🔹ادویه ی پلویی ۲ قاشق غذاخوری
🔹دارچین ۱ قاشق مرباخوری
🔹پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
🔹نمک و فلفل زردچوبه و روغن به میزان لازم
🔹زعفران دمکرده غلیظ سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه پلو بحرینی

طرز تهیه پلو بحرینی

 

طرز تهیه:

برنج را شسته و کمی نمک می زنیم و مدت دو ساعت قبل از پخت خیس می کنیم.
اول یکی از پیازها رو خلالی خرد و در روغن کمی تفت میدیم

تا سبک و شیشه ای که شد کمی زردچوبه میزنیم مرغها بهمراه پیاز که سرخ شد

ادویه هاشو اضافه میکنیم و آب میریزیم میذاریم مرغ کاملا بپزه ( آب مرغ باید زیاد باشه چون برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می کنیم ).

مواد روی برنج مابقی پیازها را خلالی خرد و در روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی بشن نصفش رو کنار میذاریم و ادویه هاشو اضافه میکنیم

و تفت میدیم بعد گردو خردشده و خلال بادام رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم در آخر کشمش و زعفران دم کشیده رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.

بعد از پخت مرغ ها آب مرغ را صاف میکنیم و استخوانهای مرغ را جدا میکنیم و در قابلمه ی پیازهای سرخ شده که جدا گذاشته بودیم

همراه آب مرغ میگذاریم به جوش بیاد بعد نمک برنج را شسته و به آب مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت نسبتا متوسط بجوشه تا آب آن تمام شود و قبل از این که برنج را دم کنیم،

ادویه ی پلویی و دارچین روی آن می پاشیم و پلو را دم میکنیم بعد از دم برنج رو مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو یا لابه لا یا روی برنج میگذاریم و از آجیل آماده شده روش میریزیم و سرو میکنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 14 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا