طرز تهیه استیک مرغ
طرز تهیه استیک مرغ
استیک مرغ چیست؟ یه روش عالی برای سرو مرغ! این استیک خوشمزه و سالم از گوشت سینه مرغ تهیه میشه که پوستش گرفته شده و بدون استخونه. مهم ترین عامل در تهیه یه استیک مرغ آبدار و خوش طعم، چاشنی استیک مرغ هست. یعنی کار شما برای تهیه این غذا خیلی خیلی راحته. چون تا حد زیادی طعم و کیفیت غذا به چاشنی هاتون بستگی داره.
عامل مهم دیگه ای که روی کیفیت و مزه استیک اثر داره، راه های مختلفیه که با اون ها استیک تهیه میشه. یعنی چی؟
یعنی روش های گوناگونی برای طبخ این استیک وجود داره که برای داشتن یه استیک مرغ عالی باید نکته هاشون رو در نظر بگیرین.
مواد لازم:
سینه مرغ ۴ تکه ۱۰۰ گرمی
ریحان یا جعفری خشک ۱ قاشق چایخوری
پونه خشک ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو ۱ عدد (اختیاری)
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه استیک مرغ
طرز تهیه
مرحله اول:
یک کاسه کوچک بردارید. در آن سبزیجات خشک، پودر سیر، زیره سبز، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. حالا دو طرف تکه های مرغ را به این ادویه آغشته کنید.
مرحله دوم:
یک ماهیتابه مناسب برای گریل کردن را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار دهید. اجازه دهید ماهیتابه به مدت دو الی سه دقیقه روی حرارت باشد تا گرم شود. سپس حرارت را کم کنید و در ماهیتابه روغن زیتون بریزید. مطمئن شوید تمام سطح داخلی ماهیتابه چرب شده است.
مرحله سوم:
پوست سینه های مرغ را بگیرید و آن ها را درون ماهیتابه بریزید. به مدت ۵ الی ۶ دقیقه یک طرف مرغ ها را بدون این که آن ها را جا به جا کنید، بپزید. سپس استیک مرغ را برگردانید تا سمت دیگرشان به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بپزد.
مرحله آخر:
حالا حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید سینه های مرغ حداقل ۵ دقیقه در ماهیتابه استراحت کنند. سپس آن ها را برش دهید. در صورت تمایل روی استیک ها آب لیموی تازه بپاشید. استیک را به همراه پلو، سالاد یا انواع ترشی سرو کنید. نوش جان.