طرز تهیه شیرینی مافین شکلاتی

طرز تهیه شیرینی مافین شکلاتی
شیرینی مافین شکلاتی نوعی کیک پرطرفدار در بین عامه مردم است.
در این مطلب با طرز تهیه مافین شکلاتی و ساده در اندازه کوچک و لقمهای که بیشتر
برای جشن های مخصوص کودکان مناسب خواهد بود، آشنا خواهید شد.
مواد لازم
آرد چند منظوره۱.۵ فنجان
پودر کاکائو۱/۲ فنجان
شکلات چیپسی۱ فنجان
شکر۱ فنجان
بکینگ پودر۱.۵ قاشق چایخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
شیر۳/۴ فنجان
روغن مایع۱/۳ فنجان
تخم مرغ بزرگ۱ عدد
طرز تهیه شیرینی مافین شکلاتی
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مواد را با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با یک چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا مخلوط شوند.
تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مواد خیس (مخلوط تخم مرغ، شکر و روغن) را کم کم به مواد خشک
(مخلوط آرد، پودر کاکائو، شکر،کینگ پودر،
جوش شیرین و نمک) اضافه کرده و مداوم هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و یکدست شوند.
داخل قالبهای مافین را با کره یا روغن مایع چرب کنید تا مافین پس از پخت به راحتی از قالب جدا شود.
در صورت تمایل میتوانید کاغذ مخصوص مافین (کپسول مافین) را درون هر یک از قالبها قرار دهید،
در این صورت نیازی به چرب کردن قالب نیست و مافین پس از پخت به راحتی از قالب خارج میشود.
مایه مافین را به دقت در قالبها بریزید به گونهای که ۲/۳ حجم قالبها پر شود.
در توزیع مایه مافین دقت کنید که در همه قالبها به یک اندازه بریزید و روی هر یک را با قاشق صاف کنید
یا قالب را در دست خود گرفته و تکان دهید تا سطح مافین صاف شود.
در صورت تمایل روی مافینها مقداری شکلات چیپسی بریزید و کمی شکر بپاشید.
مافین را در فر قرار داده و ۲۲-۱۸ دقیقه صبر کنید تا بپزد.
پس از ۱۸ دقیقه یک خلال دندان در داخل مافین فرو کنید،
اگر چیزی از مواد به آن نچسبید، مافین آماده است و باید از فر خارج شود
در غیر اینصورت هر دقیقه یک بار پخته شدن مافین را چک کنید.
صبر کنید تا شیرینی مافین خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.
سرد شدن شیرینی مافین باعث میشود راحتتر از قالب جدا شود.
با یک چاقو کنارههای مافین را از قالب جدا کرده، مافین را خارج کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
اگر مافین را در کاغذ مخصوص درست کرده اید، آن را با کاغذ روی توری قرار دهید تا خنک شود.
شیرینی مافین اضافی را میتوانید در ظرف دربسته به مدت ۵ روز در دمای محیط نگهداری کنید.