طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی
دنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد.
این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک های شما باشد.
دنده کباب مانند کباب شیشلیک از جمله کباب هایی است که طبخ آن کار هر کسی نیست
و اگر بدون علم و تجربه آنرا درست کنید مطمئنا کباب دلخواه شما نخواهد بود ،
اما اگر با یک آموزش مناسب آنرا طبخ کنید مطمئنا می توانید یک دنده کباب درجه یک درست کنید.
مواد لازم برای دنده کباب سنتی کرمانشاه
🔹دنده ی گوسفند :یک کیلو
🔹سیر : یک حبه
🔹پیاز ریز خرده شده : ۲ عدد
🔹رب گوجه فرنگی :نصف قاشق سوپ خوری
🔹روغن زیتون :سه قاشق سوپ خوری
🔹سماق:یک و نیم قاشق چایخوری
🔹فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای دورچین
🔹 پیاز :یک عدد
🔹لیمو ترش :به مقدار لازم
🔹جعفری ساطوری :به مقدار لازم
🔹گوجه فرنگی کبابی :به مقدار لازم
🔹نان تازه :به مقدار لازم
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی
طرز تهیه
۱- چربی های دنده گوسفند را در بیارید و آن را در اندازه های ۱۰ در ۱۵ سانتی متر خرد کنید .
۲- پیاز را با سیر له شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و نیمی از سماق مخلوط کنید
و در کاسه گودی بریزید و گوشت را داخل آن اضافه کنید .
سپس مواد را با دست مخلوط کنید تا گوشت کاملا با این مواد آغشته شود.
بعد آن را به مدت ۱۲ ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
۳- بعد از سپری شدن زمان استراحت گوشت آن را به سیخ بکشید و روی منتقل یا کباب پز با حرارت ملایم آن را کباب کنید.
سپس روی کباب پخته شده ، مقداری سماق بریزید و کباب ها را با دورچین و در کنار چلو سرو کنید.