طرز تهیه رولت خامه ای
طرز تهیه رولت خامه ای
رولت خامهای از جمله قدیمیترین شیرینیهای ویترین قنادی با ریشههای انگلیسی است
که به عنوان یک شیرینی خانگی هم به راحتی میتوانید در منزل درست کنید.
رولت خامه یک دسر ساده و سریع و ارزان برای یک دورهمی عصرانه
به عنوان شیرینی خانگی و حتی به عنوان کیک تولد است.
رولت به عنوان یک شیرینی خانگی از انواع دسرهای ساده و آسان و کم هزینه و ارزان است
که به راحتی و با حداقل مواد میتوانید آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم
🔹تخم مرغ: ۴ عدد
🔹آرد: ۱۰۰ گرم
🔹شکر: ۱۰۰ گرم
🔹آب جوش یا شیر داغ: ۲ قاشق غذاخوری
🔹وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
🔹خامه فرم گرفته قنادی: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه رولت خامه ای
طرز تهیه
مرحله اول
فر را روشن و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
برای درست کردن کیک پایه رولت ابتدا آرد را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
سپس زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید، برای این کار بهتر است
تخم مرغها سرد باشند و تازه از یخچال درآورده باشید.
سفیدهها را در یک کاسه مناسب بریزید و آنقدر هم بزنید که سفیده حالت پف پیدا کند
و وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف جدا نشود.
سپس زردهها، شکر و وانیل را هم جداگانه خوب هم بزنید.
آب یا شیر داغ را هم اضافه کنید و باز هم بزنید تا یک مایه کشدار و کرمی رنگ درست شود.
مرحله دوم
در این مرحله آرد و سفیده تخم مرغ را در سه مرحله و کم کم به مایه زرده اضافه کنید و مرتب با لیسک هم بزنید.
هر بار به مدت ۷ ثانیه باید این ترکیب را هم بزنید تا کاملا لطیف و یکدست شود.
مرحله سوم
کف یک سینی ۴۰ در ۳۰ کاغذ روغنی بگذارید و مواد رولت را روی آن بریزید
و به صورت یکنواخت کف قالب پهن کنید. سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا کیک رولت بپزد.
مرحله چهارم
وقتی رولت پخت اجازه دهید ۵ دقیقه در فر خاموش بماند،
سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود
(اگر قبل از خنک شدن رول کنید ترک میخورد و خرد میشود).
برای اینکه سطح رولت خشک نشود یک پارچه تمیز یا یک سفره معمولی روی رولت بیندازید.
سپس روی سطح یک کاغذ روغنی دیگر کمی پودر قند بپاشید و رولت را روی آن برگردانید
و از کاغذ روغنی قبلی جدا کنید.
رولت را با کاغذ روغنی رول کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد از ۳۰ دقیقه کیک رولت را از یخچال بیرون بیاورید، با احتیاط رول را باز کنید،
با خامه فرم گرفته قنادی خامهکشی کنید و با احتیاط دوباره با همان کاغذ روغنی رول کنید.
اگر دوست داشتید میتوانید علاوه بر خامه مقداری میوه برش زده مثل موز یا هر میوه دیگری که دوست دارید،
حتی مربا، نوتلا یا مارمالاد یا شکلات چیپسی لای رولت بگذارید و سپس رول کنید.
مرحله پنجم
بعد از خامه کشی رولت بهتر است به مدت چند ساعت در یخچال آن را نگهدارید تا خوب خودش را بگیرد.
برای برش دادن رولت آن را قبل از برش به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس با یک چاقوی ارهای برش بزنید.
بعد از هر برش چاقو را در آبجوش بزنید و خوب خشک کنید.
میتوانید روی رولت قبل از برش زدن مقداری پودر نسکافه الک کنید یا شکلات آب کرده به روش بن ماری هم بریزید
این طرز تهیه رولت ساده خامهای است.
برای درست کردن رولت خامهای شکلاتی از مقدار آرد در نظر گرفته شده
۲ قاشق غذاخوری بردارید و در ازای آن ۲ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
اگر هم رولت نسکافهای دوست دارید به جای پودر کاکائو، پودر نسکافه اضافه کنید.
در این صورت پودر کاکائو یا پودر نسکافه را در کمی آب جوش حل کنید و به زردههای تخم مرغ اضافه کنید.
اگر منعی برای مصرف خامه ندارید میتوانید قسمت روی رولت را هم با خامه ساده
یا شکلاتی بپوشانید یا به اصطلاح خامه کشی کنید.
نکته مهم
اگر برای فیلینگ رولت و کاور کیک شکلاتی خامه شکلاتی دوست دارید به این ترتیب عمل کنید:
به ازای هر کیلو خامه قنادی، ۷۰ گرم پودر کاکائوی مرغوب الک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید
(برای ۲۵۰ گرم خامه حدود ۲۰ گرم پودر کاکائو).
هرچه کیفیت پودر کاکائو بهتر باشد کرم تیره تری بدست خواهید آورد.
یک روش دیگر این است که پودر کاکائو را با مقدار خیلی کم آب مخلوط کرده
به صورت خمیری که درآمد به خامه می توانید اضافه کنید.
اگر میخواهید رولت را برای ۱۰ الی ۱۲ نفر درست کنید
مقدار مواد این دستور پخت رولت در طرز تهیه رولت خامهای شکلاتی یا ساده را دو برابر کنید.