طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
ماکارونی یا همان اسپاگتی از غذاهای مورد علاقه بسیاری می باشد.
قصد داریم روش تهیه “اسپاگتی ایتالیایی” بسیار خوشمزه را به روشی آسان به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
🔹اسپاگتی: ۱ بسته(۷۰۰ گرم)
🔹گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
🔹سس گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
🔹پیاز: ۱ عدد بزرگ
🔹فلفل دلمه: ۲ عدد
🔹نمک و فلفل:به مقدار لازم
🔹پنیر موزاریلا : به مقدار لازم
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرز تهیه
ظرفی را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا به جوش بیاید.
بعد اسپاگتی رو داخل آب جوش بریزید و یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید
و بگذارید تا اسپاگتی ۷ دقیقه ای بجوشد.
بعد پاستا را آبکش کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا سرخ شود.
بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود.
سس گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
پس از آن به گوشت و سه لیوان آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت پخته شد و آب آن کشیده شد .آماده است.
نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن مایه گوشت را بریزید .
سپس بقیه اسپاگتی ها را روی مایه گوشت بریزید و روی اسپاگتی ها را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.
ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر روی آن طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی ایتالیایی
اسپاگتی ایتالیایی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
اسپاگتی ایتالیایی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .