آشپزیغذا های مدرنفست فود

طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

جهت تهیه همبرگر گوشت و قارچ ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.

مواد لازم

🔹قارچ  ۲۰۰گرم

🔹گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده)

🔹تخم مرغ  ۱عدد

🔹رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری

🔹آرد سوخاری به میزان لازم

🔹پیاز  ۱عدد

🔹سبزی ۱قاشق غذاخوری (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک)

🔹نمک به میزان لازم

🔹فلفل به میزان لازم

🔹پنیر چدار به میزان لازم

🔹سیر  ۲حبه

🔹پودر سیر ۱قاشق مرباخوری

🔹پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

 

طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

 

طرز تهیه

جهت تهیه همبرگر گوشت و قارچ ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده
و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.
پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا ۱ساعت).

گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده،

رب گوجه فرنگی، سبزی معطر، پودر سیر، پودر موسیر، نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید

و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید،

پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید

و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.

ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد

یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.

پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید

و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.

پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا  ۲ ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود

سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.

نکات:

۱)توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود

( برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ،

اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ،

اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید )

۲)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.

۳)میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.
نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 18 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا