طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ
طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ
جهت تهیه همبرگر گوشت و قارچ ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.
مواد لازم
🔹قارچ ۲۰۰گرم
🔹گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده)
🔹تخم مرغ ۱عدد
🔹رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
🔹آرد سوخاری به میزان لازم
🔹پیاز ۱عدد
🔹سبزی ۱قاشق غذاخوری (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک)
🔹نمک به میزان لازم
🔹فلفل به میزان لازم
🔹پنیر چدار به میزان لازم
🔹سیر ۲حبه
🔹پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
🔹پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ
طرز تهیه
جهت تهیه همبرگر گوشت و قارچ ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده
و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.
پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا ۱ساعت).
گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده،
رب گوجه فرنگی، سبزی معطر، پودر سیر، پودر موسیر، نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید
و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید،
پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید
و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.
ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد
یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.
پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید
و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.
پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا ۲ ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود
سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.
نکات:
۱)توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود
( برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ،
اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ،
اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید )
۲)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.
۳)میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.
نوش جان