طرز تهیه چیکن برگر
طرز تهیه چیکن برگر
چیکن برگر مکزیکی یک غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم است که در عین حال از ارزش غذایی بالایی برخوردار است، در ادامه با دستور تهیه چیکن برگر مکزیکی آشنا خواهید شد.
مواد لازم
🔹۴ عدد سینه مرغ بدون پوست
🔹چهار قاشق غذاخوری روغن یا روغن زیتون
🔹۲ قاشق چایخوری زیره سبز
🔹آب ۳ لیمو به همراه ۴ عدد لیمو برای سرو
🔹دو حبه سیر، یکی برش خورده، یکی له شده،
🔹۱ قاشق غذاخوری فلفل
🔹۲عدد پیاز قرمز که به صورت حلقه ای برش خرده است
🔹۱ عدد فلفل چیلی قرمز، و ریز خرد شده
🔹یک مشت گشنیز تازه، خرد شده
طرز تهیه چیکن برگر
طرز تهیه
سینه مرغ را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و از یک گوشت کوب برای پهن کردن آن ها به ضخامت ۲ – ۳ سانتیمتر استفاده کنید.
مرغ را در یک کاسه غیر فلزی با روغن، زیره سبز ، عصاره ۲ لیمو، سیر خرد شده و نصف فلفل قرار دهید.
حداقل ۳۰ دقیقه آن را مزه دار کنید ، اما ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید .
حلقه های پیاز را در کاسه ای از آب قرار دهید ( تا تندی آن کاهش یابد).
در کاسه ای دیگر، آوکادو را با سیر خرد شده ، باقیمانده عصاره لیمو و فلفل ، فلفل چیلی و نیمی گشنیز له کنید.
مرغ وقتی مزه دار شد یک تابه بزرگ را گرم کنید.
زمانی که ماهی تابه حسابی داغ شد ۵ تا ۶ دقیقه هر دو طرف را سرخ کنید
مرغ باید به آرامی زغال مانند و پخته شود – از میان ضخیم ترین قسمت چک کنید تا مطمئن شوید پخته است.
برای سرو ورقه های گریل شده را با آووکادو له شده، حلقه های پیاز ، مرغ و باقی مانده فلفل و گشنیز و لیمو (اگر دوست دارید ) سرو کنید.