آشپزیغذا های مدرنفست فود

طرز تهیه چیکن برگر

طرز تهیه چیکن برگر

چیکن برگر مکزیکی یک غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم است که در عین حال از ارزش غذایی بالایی برخوردار است، در ادامه با دستور تهیه چیکن برگر مکزیکی آشنا خواهید شد.

مواد لازم

🔹۴ عدد سینه مرغ بدون پوست

🔹چهار قاشق غذاخوری روغن  یا روغن زیتون

🔹۲ قاشق چایخوری زیره سبز

🔹آب ۳ لیمو به همراه ۴ عدد لیمو برای سرو

🔹دو حبه سیر، یکی برش خورده، یکی له شده،

🔹۱ قاشق غذاخوری فلفل

🔹۲عدد پیاز قرمز که به صورت حلقه ای برش خرده است

🔹۱ عدد فلفل چیلی قرمز، و ریز خرد شده

🔹یک مشت گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه چیکن برگر

طرز تهیه چیکن برگر

 

طرز تهیه

سینه مرغ را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و از یک گوشت کوب برای پهن کردن آن ها به ضخامت ۲ – ۳ سانتیمتر استفاده کنید.
مرغ را در یک کاسه غیر فلزی با روغن، زیره سبز ، عصاره ۲ لیمو، سیر خرد شده و نصف فلفل قرار دهید.
حداقل ۳۰ دقیقه آن را مزه دار کنید ، اما ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید .

حلقه های پیاز را در کاسه ای از آب قرار دهید ( تا تندی آن کاهش یابد).
در کاسه ای دیگر، آوکادو را با سیر خرد شده ، باقیمانده عصاره لیمو و فلفل ، فلفل چیلی و نیمی گشنیز له کنید.

مرغ وقتی مزه دار شد یک تابه بزرگ را گرم کنید.
زمانی که ماهی تابه حسابی داغ شد ۵ تا ۶ دقیقه هر دو طرف را سرخ کنید
مرغ باید به آرامی زغال مانند و پخته شود – از میان ضخیم ترین قسمت چک کنید تا مطمئن شوید پخته است.

برای سرو ورقه های گریل شده را با آووکادو له شده، حلقه های پیاز ، مرغ و باقی مانده فلفل و گشنیز و لیمو (اگر دوست دارید ) سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا