آشپزیترشیجات

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

ترشیجات موادی هستند که در برنامه غذایی افراد جایگاه ویژه‌ای دارند؛
اشخاص باید در تهیه مواد اولیه و مصرف ترشیجات احتیاط کنند؛
استفاده متعادل از ترشیجات همراه با غذا موجب بهتر شدن طعم غذا می‌شود.

وی درباره عوارض ناشی از زیاده روی در مصرف ترشیجات بیان کرد:
طبع ترشیجات سرد است و از سوی دیگر استخوان‌ها هم مزاج (طبع) سرد و خشک دارند
بنابراین افراط در مصرف آنها می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌هایی مانند
آرتروز، ساییدگی مفاصل و استخوان‌ها و پوکی استخوان کند.

مواد لازم

🔹گل کلم یک کیلو
🔹کلم سفید و بنفش مجموعاً ۵۰۰ گرم
🔹کرفس ترد پنج ساقه
🔹پیاز ریز ۲۰۰ گرم
🔹موسیر ۲۰۰ گرم
🔹هویج فرنگی چهار عدد
🔹فلفل‌دلمه‌ای یک عدد
🔹سیر خرد شده هفت حبه
🔹سیب ترشی ۱۰۰ گرم
🔹سبزیجات (ترخون، شوید و مرزه خشک شده یا تازه) به مقدار لازم
🔹پودر گلپر به مقدار کم

 

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

طرز تهیه ترشی مخلوط و خانگی
طرز تهیه

کلم‌ها، هویج، سیب ترشی، فلفل دلمه‌ای، ساقه کرفس و پیاز را به خوبی بشویید سپس صبر کنید تا آب آنها کشیده شود.

مواد را در قطعاتی کوچک خُرد کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید.

موسیر، نمک و سبزیجات معطر خُرد شده را به سایر مواد اضافه کنید.

سرکه سیب خانگی را به مواد بیفزایید سپس درب ظرف را محکم ببندید و آن را در مکان مناسبی قرار دهید

تا ترشی به خوبی جا بیفتد؛ حدود یک ماه بعد، ترشی آماده مصرف است

 

ترشیجات موادی هستند که در برنامه غذایی افراد جایگاه ویژه‌ای دارند؛
اشخاص باید در تهیه مواد اولیه و مصرف ترشیجات احتیاط کنند؛
استفاده متعادل از ترشیجات همراه با غذا موجب بهتر شدن طعم غذا می‌شود.

وی درباره عوارض ناشی از زیاده روی در مصرف ترشیجات بیان کرد:
طبع ترشیجات سرد است و از سوی دیگر استخوان‌ها هم مزاج (طبع) سرد و خشک دارند
بنابراین افراط در مصرف آنها می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌هایی مانند
آرتروز، ساییدگی مفاصل و استخوان‌ها و پوکی استخوان کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + نوزده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا