آشپزیغذا های مللفرانسوی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

راتاتوی یکی از غذاهای فرانسوی شناخته شده در سطح جهان به شمار می‌آید که از جنوب شرقی فرانسه آمده است. راتاتویی فرانسوی یک خوراک سبزیجات پخته است که می­تواند به عنوان غذای فرعی، یک وعده غذایی و یا چاشنی برای غذاهای دیگری مانند کرپ­ها و املت سرو شود.

این غذا از اواخر قرن هجدهم، در فرانسه، صرفا به حالت یک خورشت ساده پخت می‌شد. ولی در راتاتویی مدرن گوجه فرنگی به عنوان پایه اصلی این غذا همراه با سیر، سیب، پیاز، کدو سبز، بادمجان، فلفل دلمه، رازیانه و یا برگ های خاردار و آویشن، و یا ترکیبی از گیاهان سبز مانند گیاهان دو پرونس پخته و سرو می‌شود.

مواد لازم

🔹روغن مایع یک عدد
🔹پیاز سه حبه
🔹سیرسه عدد
🔹فلفل سبز سه عدد
🔹گوجه فرنگی یک قاشق
🔹کره نمک فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن
🔹گوجه فرنگی کدو بادمجان سیب زمینی پنیر کاشار

 

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

 

طرز تهیه

راتاتوی یکی از غذاهای فرانسوی شناخته شده در سطح جهان به شمار می‌آید که از جنوب شرقی فرانسه آمده است.

راتاتویی فرانسوی یک خوراک سبزیجات پخته است که می­تواند به عنوان غذای فرعی،
یک وعده غذایی و یا چاشنی برای غذاهای دیگری مانند کرپ­ها و املت سرو شود.

راتاتویی فرانسوی

این غذا از اواخر قرن هجدهم، در فرانسه، صرفا به حالت یک خورشت ساده پخت می‌شد.
ولی در راتاتویی مدرن گوجه فرنگی به عنوان پایه اصلی این غذا همراه با سیر، سیب، پیاز، کدو سبز،
بادمجان، فلفل دلمه، رازیانه و یا برگ های خاردار و آویشن، و یا ترکیبی از گیاهان سبز مانند گیاهان دو پرونس پخته و سرو می‌شود.

راتاتویی فرانسه آماده است امیدوارم لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا