آشپزیجنوبیغذای محلی

طرز تهیه شور ماهی بوشهری

طرز تهیه شور ماهی بوشهری

بطور معمول پخت هر ماهی روش و طریقه خاص خود را دارد
و معمولا ماهی های شمال و جنوب بسیار متفاوت طبخ میشوند .
شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.

مواد لازم

🔹ماهی شور ۱ عدد
🔹کشمش ۲ پیمانه
🔹گرد لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
🔹زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
🔹پیاز (سرخ شده) ۱ قاشق سوپ خوری
🔹شوید (اختیاری به صورت ساطوری) ۲۰۰ گرم
🔹برنج ۳ لیوان

 

طرز تهیه شور ماهی بوشهری

 

طرز تهیه شور ماهی بوشهری

طرز تهیه

۱٫ ابتدا ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود
و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید، سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

۲٫ برنج را با کره به صورت کته یا آب‌کش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

۳٫ پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

سایر نکات

اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه کنید.
در این صورت ماهی را بعد از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید
و وقتی کمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداکنید و خرد کرده و به همراه کشمش
و بقیه مواد سرخ کرده و به برنج اضافه کرده و بعد دم بیندازید.

می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 7 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا