طرز تهیه خورش قورمه به شیرازی
خورشت قورمه به شیراز از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این دیار میباشد.
جالب است بدانید که مردم شیراز، با توجه به ذائقه خود غذاهای شیرین را بیشتر میپسندند.
در متن حاضر، دستور پخت این غذای بینظیر و دلچسب را برای شما بیان میکنیم
تا با طبخ آن در منزل از عطروطعم فوقالعادهاش نهایت لذت را ببرید.
مواد اولیه:
🔹به: ۱ عدد بزرگ.
🔹گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم.
🔹شکر:۲ قاشق غذاخوری.
🔹پیاز: ۱ عدد.
🔹لپه خام: ۲/۱ لیوان.
🔹زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری.
🔹آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری.
🔹زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم.
طرز تهیه خورش قورمه به شیرازی
دستورالعمل:
لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید.
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید.
بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد.
سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید
تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپههای خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه میکنیم.
سپس، کمی مواد را هم میزنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد.
ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید.
نکته:
. خورشت قورمه به شیراز را علاوه بر برنج همراه با نان هم میتوان سرو کرد.
طرز تهیه خورش قورمه به شیرازی