آشپزیخورشت

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

برای تهیه “خورش هویج با مرغ” و یا گوشت قیمه ای, هویج خلال شده، گوشت قیمه ای یا مرغ پخته شده،
آلوچه و یا گوجه سبزها را با کمی نمک داخل ظرف بریزید و ادامه دستور تهیه.

مواد لازم

🔹هویج (خلال شده) :نیم کیلو
🔹آلوچه یا گوجه سبز (بسته به میزان ترشی)به میزان 🔹لازم گوشت قیمه ای و یا مرغ  پخته شده به میزان 🔹لازم گوجه فرنگی یک عدد
🔹نمک، فلفل، آبلیمو، روغن مایع :به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

 

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

طرز تهیه

هویج را به صورت خلالی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید به طوری که خلال ها ظریف باشند.

سپس هویج را به همراه مقداری آب ، مرغ یا گوشت پخته شده ، آلوچه ها و کمی نمک در قابلمه ریخته و درب قابلمه را ببندید  و روی حرارت متوسط  قرار دهید تا بپزند.

بعد از کمی پخته شدن خورش آن را هم بزنید و و شعله را کم کم کنید.

در حین پخت خورش ، ادویه ها  و آبلیمو را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید .

بعد از اینکه خورشت به روغن افتاد گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.

برای طعم بهتر میتوانید زعفران هم به آن اضافه کنید. وقتی خورشت جا افتاد و آبش کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.

جای آب میتوانید از عصاره گوشت هم استفاده کنید.

نکات تکمیلی

خورش هویج با مرغ جزو انواع خورش میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۲۰دقیقه میباشد .

خورش هویج با مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا