آشپزیخورشت

طرز تهیه خورشت آلو مسما

طرز تهیه خورشت آلو مسما

خورشت آلو مسما را میتوانید هم با مرغ و هم با گوشت خورشتی درست کنید
که دستور پخت ها یکم با هم فرق دارد که در این بخش با طرز تهیه خورشت آلو مسما با مرغ را برای شما خانوم های آشپز به اشتراک خواهیم گذاشت
امیدوارم از پخت این خورشت زیبا و خوشمزه با یک پلو لذت کافی برده باشید.

مواد لازم

🔹گوشت مرغ ۴ تکه
🔹پیاز ۱ عدد
🔹رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
🔹رب انار ۲ قاشق غذاخوری
🔹زعفران رقیق شده ۱ قاشق چایخوری
🔹قیسی ۸ عدد
🔹آلو سیاه ۱۰ عدد
🔹روغن به میزان لازم
🔹فلفل قرمز به میزان لازم
🔹زردچوبه به میزان لازم
🔹نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه خورشت آلو مسما

طرز تهیه خورشت آلو مسما

طرز تهیه

مرحله اول درون یک قابلمه مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم
تا روغن داغ شود و یک پیاز رو نگینی داخلش خرد میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز داغی خوشرنگ بدست آید
سپس قطعات مرغ را داخلش قرار میدیم و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگش شوند
بعد دو الی سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم و مقداری نمک هم اضافه میکنیم
و قیسی و آلوهایی که از قبل داخل آب گرم خیساندیم رو اضافه میکنیم اگه خواستین میتونید هسته آلوها رو خارج کنیداجازه میدیم
تا مرغ بپزه،در اواسط پخت مرغ زعفران دم کرده را به همراه زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم.
رب گوجه فرنگی را هم در دو قاشق روغن تفت میدیم و به خورش اضافه می کنیم و دو قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و یکی دوبار خورش رو هم میزنیم
و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه بپزد و جا بیوفتد و آبش تبخیر شود و به روغن بیوفتد.

خورشت آلو مسما باید تقریبا بدون آب باشد و زمان سرو به روغن افتاده باشد.
اگر خورشت بیش از حد ترش شده بود میتونید یکی دو قاشق شکر بهش اضافه کنید که من اضافه نکردم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا