طرز تهیه حمص لبنانی
طرز تهیه حمص لبنانی
هوموس یا حمص یکی از غذاهای عربی بسیار پرطرفدار و خوشمزه در جهان است
که مانند فلافل عربی ماده اصلی تشکیل دهنده آن نخود است.
اصالت این غذای خوشمزه متعلق به کشور لبنان است و جالب است بدانید
این غذای خوشمزه برای ایجاد انرژی در بدن بسیار مفید است.
مواد لازم
🔹نخود: ۱ لیوان
🔹سیر: ۴ حبه
🔹ارده: ۴ قاشق غذاخوری
🔹جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
🔹روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔹آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
🔹جعفری: دلخواه برای تزیین
طرز تهیه
۱. نخود را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. حجم نخود بعد از خیس خوردن بیشتر میشود پس از ظرف بزرگتری استفاده کنید و به اندازه کافی آب بریزید.
۲. نخود را با چند لیوان آب، جوش شیرین و حبههای سیر داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و نرم شود.
جوش شیرین باعث میشود پوست نخود بعد از پخت راحتتر جدا شود.
بعد از این که نخود به خوبی پخته شد، پوست شفاف روی آن را جدا کنید.
۳. نخود پخته پوست کنده و سیرهای نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و بزنید تا یکدست شود.
ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل اضافه کنید و مجدداً میکس کنید.
در صورتی که هوموس غلیظتر از چیزی است که میل دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.
طرز تهیه حمص لبنانی
۴. هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید.
در کنار این هوموس خوشمزه میتوانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه ای استفاده کنید.