آشپزیعربیغذا های ملل

طرز تهیه کباب عربی

طرز تهیه کباب عربی

کباب عربی” یکی از غذاهای محبوب میان عرب ها است که با بادمجان و گوشت تهیه می شود.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ کرده (۲ بار چرخ شده) :یک کیلوگرم
🔹بادمجان :۸ عدد
🔹پیاز ریز:۵۰۰ گرم
🔹گوجه فرنگی ریز :یک کیلوگرم
🔹فلفل سبز قلمی :۲۰ گرم
🔹کره :۱۰۰ گرم
🔹نمک و فلفل :به مقدار لازم
🔹پیاز درشت :یک عدد

 

طرز تهیه کباب عربی

طرز تهیه کباب عربی

 

طرز تهیه

ابتدا یک کیلوگرم گوشت را دوبار چرخ کرده و در کاسه ای بریزید.

یک عدد پیاز درشت را پوست گرفته و رنده کنید، سپس با گوشت مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و خوب ورز دهید.

بادمجان ها را حلقه ای برش زده و یک در میان گوشت و بادمجان را به سیخ بزنید، تا جایی که سیخ پر شود این کار را تکرار نمایید.

کباب پز را از قبل روشن کنید تا گرم شود، سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید تا گوشت و بادمجان بپزد.

در این فاصله پیازهای ریز را پوست گرفته و برای ۱۰ دقیقه بخارپز کنید.

سینی فر را چرب کرده وسیخ های حاوی گوشت و بادمجان های کباب شده را داخل آن بچینید.

سپس پیازهای ریز را لابه لای آن ها قرار داده و فلفل های کبابی را روی آنها بریزید.

در نهایت کره را افزوده و روی مواد را با لایه ای از فویل بپوشانید.

سینی را در فری که از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا برای ۲۰ دقیقه بماند.

بعد از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و کباب و مخلفات را در ظرف مورد نظر بچینید و به سلیقه خود تزیین کرده و سرو نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − چهارده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا