طرز تهیه اردور قارچ و پنیر
اردور نوعی پیش غذای ایتالیایی فوق العاده خوش طعم و متفاوت است
که به دلیل ظاهر جذاب و همچنین استفاده از مواد غذایی متنوع در تهیه آن می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای مهمانی ها و همچنین کودکان باشد.
به طور کلی پیشغذا یا اشتها آور خوراکی است که پیش از وعده اصلی سرو می شود.
پیشغذا معمولا کوچک تر از وعده اصلی است و گاهی به جای قاشق و چنگال با دست خورده می شود.
همچنین پیش غذا دارای تنوع بسیار زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است.
حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه اردور قارچ و پنیر فوق العاده خوش طعم را آموزش دهیم.
مواد لازم:
🔹قارچ درشت ۱۵ عدد
🔹پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
🔹پنیر پیتزا به میزان لازم
🔹پودر سیر به میزان دلخواه
🔹جعفری تازه به میزان لازم
🔹نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه اردور قارچ و پنیر
طرز تهیه:
ابتدا جعفری تازه را خرد کرده سپس با پنیر خامه ای، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
در مرحله بعدی کلاهک قارچ ها را جدا کرده و داخل آن ها را کمی خالی کنید.
اکنون از ترکیب مواد پنیری که از قبل آماده کرده بودید به اندازه ی مناسب برداشته و داخل کلاهک ها را با آن پر کنید.
پس از آن قارچ ها را داخل سینی فر قرار داده سپس روی آن ها به اندازه ی دلخواه پنیر پیتزا بریزید.
حال سینی را برای چند دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد کاملا گرم شده است
قرار دهید تا پنیر پیتزای روی قارچ ها آب شود سپس آن ها را از فر خارج کرده، به صورت دلخواه تزیین و سرو کنید.
نوش جان
نکته:
دقت داشته باشید که قارچ ها به مدت طولانی داخل فر باقی نمانند زیرا رنگ آن ها تغییر خواهد کرد.