آشپزیدسر

طرز تهیه اسنک آلبالو

طرز تهیه اسنک آلبالو

اسنک آلبالو از اسنک های بسیار خوشمزه هست که طعمی عالی و بینظیر دارد.
این اسنک را می‌توان با انواع نوشیدنی‌های گرم برای صبحانه یا به صورت میان‌وعده سرو نمود.
امروز به آموزش این اسنک می پردازیم.

مواد لازم

🔹کره ۵۰ گرم
🔹مربای آلبالو ۴ قاشق مربا خوری
🔹کنجد ۱ قاشق مربا خوری
🔹گردو (خرد شده) ۴ عدد
🔹نان تست ۸ عدد
🔹پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم

 

طرز تهیه اسنک آلبالو
طرز تهیه اسنک آلبالو
طرز تهیه

ابتدا روی دو طرف نان‌ها کره مالیده، مربای آلبالو را روی آن پخش می‌کنیم.
کنجد و گردوها را هم روی مربا پاشیده پنیر میزنیم
و نان تست دوم را روی آن گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار می‌دهیم
پس از آماده شدن ساندویچ‌ها را با چاقوی تیز برش داده و سرو می‌کنیم.

نکات:

میتوانید در این اسنک از مغز تخمه آفتابگردان، کدو و… نیز استفاده کنید
به هیچ وجه از مارمالاد در تهیه این اسنک استفاده نکنید
حتما شهد مربا را قبل از قرار دادن روی نان بگیرید.

امیدوارم اسنک آلبالو را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

اسنک آلبالو از اسنک های بسیار خوشمزه هست که طعمی عالی و بینظیر دارد.
این اسنک را می‌توان با انواع نوشیدنی‌های گرم برای صبحانه یا به صورت میان‌وعده سرو نمود.
امروز به آموزش این اسنک می پردازیم.

میتوانید در این اسنک از مغز تخمه آفتابگردان، کدو و… نیز استفاده کنید
به هیچ وجه از مارمالاد در تهیه این اسنک استفاده نکنید
حتما شهد مربا را قبل از قرار دادن روی نان بگیرید

 

خواص آلبالو

میوه آلبالو یک میوه ای است که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق العاده مفید بوده و می تواند زیبایی را به خانم به ارمغان بیاورد.

ایتالیا و آمریکا جزو اولین کشورهای تولید کننده آلبالو می باشند که بیش از ۲۰۰ هزار تن هر سال آلبالو تولید می کنند.

درخت آلبالو در اصل از ایران به دیگر کشورها رفته است. در کشورمان ایران درخت آلبالو در مناطق مختلف وجود دارد.

این میوه را به صورت عادی و خشک شده مصرف می کنند و یا آن را شربت درست کرده و یا می توان آلبالو را به صورت آلبالو پلو و خورش آلبالو درست کرد.

ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو معادل ۷۰ کالری دارد. این میوه دارای ویتامین آ، ب و ث است.

املاح موجود در این میوه شامل: آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است.

قند این میوه از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند بسیار مفید است.

آلبالو یک میوه برای خوردن است که اگر رسیده و تازه باشد رنگ آن کاملا قرمز و درخشان است. از آلبالویی که سفید رنگ است و دارای گوشت سفت است دوری کنید. چرا که کار روده ها را مختلف می کند و باعث ایجاد سوء هاضمه می شود. رنگ تیره آلبالو و لکه های قهوه ای نشان از کهنه بودن آن دارد. گاهی میوه فروشان برای اینکه آلبالو را خوش منظر کنند به آن آب می زنند که نمای بهتری داشته باشد.

 

طرز تهیه اسنک آلبالو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا