آشپزیدسر

طرز تهیه املت ژامبون

طرز تهیه املت ژامبون

املت یکی از بهترین صبحانه ها به شمار می رود و خوردن آن انرژی کافی را برای کار روزانه به شما خواهد داد.
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک املت بسیار خوشمزه را آماده کرده ایم.

مواد لازم

🔹پنیر خرد شده :  نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری اضافه
🔹ژامبون پخته شده:  ۳/۴ فنجان
🔹شیر:  ۱/۴ فنجان
🔹تخم مرغ بزرگ :۸ عدد
🔹نمک:۱/۴ قاشق چای خوری
🔹پیازچه :خرد کرده تازه برای چاشنی

 

طرز تهیه املت ژامبون

طرز تهیه املت ژامبون

 

طرز تهیه

دمای فر را روی  ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.

در ظرفی تخم مرغ را با مقداری نمک و شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

در ظرف دیگری ژامبون را با نصف فنجان پنیر با هم مخلوط کنید.
سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید.
قالبهایی که برای این املت استفاده میکنید باید کوچک و به اندازه  یک کلوچه باشد.

قالب ها را چرب کنید  و مواد را داخل آن بریزید و روی آنها مقداری از دو قاشق پنیر مانده را بریزید و حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

املت آماده شده را با پیازچه خرد شده تزیین کنید و از خوردن آن کنار عزیزانتان لذت ببرید.

نکات تکمیلی

 

املت ژامبون و پنیر جزو غذاهای دانشجویی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .

املت ژامبون و پنیر را می توانید در وعده صبحانه – نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

املت یکی از بهترین صبحانه ها به شمار می رود و خوردن آن انرژی کافی را برای کار روزانه به شما خواهد داد.
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک املت بسیار خوشمزه را آماده کرده ایم.

 

طرز تهیه املت ژامبون

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 11 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا