آشپزینان و خمیر

طرز تهیه اشتردول گوشت

طرز تهیه اشتردول گوشت

اشترودل گوشت را می توانید به عنوان نهار و یا شام سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه اشترودل گوشت برای ۴ نفر مناسب میباشد.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ کرده مخلوط: نیم کیلو
🔹 پیاز: ۲ عدد متوسط
🔹قارچ: نیم کیلو
🔹 تخم مرغ: ۱ تا دو عدد
🔹 شیر: ۱۲۵ میلی لیتر
🔹 کره یا مارگارین: ۶۰ گرم
🔹 پنیر موتزارلا: ۲۵۰ گرم
🔹 آرد گندم: ۴۵۰ گرم
🔹 رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
🔹 روغن مایع: ۱۰۰ گرم
🔹 مایه ی خمیر: ۲ قاشق چای خوری
🔹 بهبوددهنده: ۱ قاشق چای خوری
🔹 شکر: ۱ قاشق سوپ خوری
🔹 نمک برای خمیر: ۱ قاشق چای خوری
🔹 نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه اشتردول گوشت

طرز تهیه اشتردول گوشت

طرز تهیه

برای پخت اشترودل گوشت، مایه خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا به عمل بیاید.
تخم مرغ را با روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید. سپس بهبود دهنده را هم به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
بعد آرد را کم کم به آن اضافه نموده تا مایع به شکل خمیر در بیاید..
با دست خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. بعد مقداری روغن مایع روی خمیر بریزد و روی آن را بپوشانید تا خمیر استراحت کند و دو برابر شود و به اصطلاح ور بیاید.

بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را روی میز صافی قرار دهید و قبلا روی میز را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر و در اندازه های ۱۰ در ۲۰ باز کنید.
پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند .
بعد قارچ ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
در آخر رب گوجه فرنگی را هم داخل گوشت تفت داده شده بریزید و ۵ دقیقه ای سرخ کنید تا رنگ رب باز شود و با بقیه مواد ترکیب شود.
مواد آماده شده را ا روی حرارت بردارید تا کمی سرد تر شود و از حرارت بیفتد.

خمیر ها را باز کنید و مقداری از مواد را وسط خمیر بریزید و روی آن پنیر موتزارلا رنده شده بریزید .
بعد یک لایه دیگر از خمیر را روی مواد میانه قرار دهید و با کارد چند چاک موازی روی خمیر ایجاد کنید و با کمی روغن و کره خمیر را چرب کنید.
سپس خمیر ها را در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا اشترودل ها پخته شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا