آشپزیدسر

طرز تهیه سالاد آلمانی

طرز تهیه سالاد آلمانی

نوبت سالاد آلمانی فرا رسید سالادی که با داشتن سیب زمینی کربوهیدرات مناسبی دارد و با تخم مرغ اسیدآمینه مناسب ، البته از آبلیمو و شوید ساطوری شده هم نمی شود گذشت چراکه سرشار از ویتامین ها و املاح هستند.

مواد لازم

🔹سیب زمینی پخته : ۵۰۰ گرم
🔹خیارشور : ۳۰۰ گرم
🔹شوید ساطوری شده : ۱/۴ پیمانه
🔹خامه : ۱/۲ پیمانه
🔹تخم‌مرغ آب پز : ۴ عدد
🔹آبلیمو : ۴ قاشق سوپ خوری
🔹نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سالاد آلمانی

طرز تهیه سالاد آلمانی

طرز تهیه

۱.سیب‌زمینی، خیارشورها و دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد می‌‌کنیم.
۲.دو عدد تخم‌مرغ باقی‌مانده را نیز را رنده می‌‌کنیم.
۳.نمک، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط کرده و خوب هم می‌‌زنیم.
۴.در ظرف سالاد ابتدا یک ردیف سیب‌زمینی، سپس روی آن یک ردیف تخم‌مرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را می‌‌ریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها می‌پاشیم.

نکات غذایی

بدلیل وجود خیار شور در این سالاد بهتر است در اضافه کردن نمک به آن دقت کنید تا شور نشود.
مقدار فلفل را می توانید با توجه به ذاقه خود تنظیم کنید.
برای این سالد هم می توانید از پوره سیب زمینی استفاده کنید و هم از سیب زمینی خرد شده.

۴ نکته تکمیلی

۱. از انواع سبزی های رنگارنگ و تازه فصل برای تهیه سالادتان استفاده کنید. مثلا، چند حلقه پیاز قرمز، هویج رنده شده، چند حلقه فلفل دلمه ای رنگی، تکه های خرد شده گوجه فرنگی و قارچ ظاهر زیبایی به سالادتان خواهدداد.

۲. به اندازه مصرف روزانه سالاد تهیه کنید، یادتان باشد که سبزی های خرد شده با ماندن در یخچال به مرور زمان ارزش تغذیه ای خود را از دست خواهند داد.

۳. برای طعم دار کردن سالاد می توان از سبزی های برگ سبز معطر مانند ریحان، نعناع و شاهی نیز استفاده کرد.

۴. فراموش نکنید افزودن موادغذایی ای مانند خلال بادام، کنجد، پنیر پارمیزان، تکه های زیتون چه سبز چه سیاه که همگی مقادیری کالری دارند،
به راحتی می تواند کالری سالاد را ۲ تا ۳ برابر افزایش دهد پس اگر از یک رژیم غذایی کم کالری پیروی می کنید،
بهتر است یا این موادغذایی را در سالادتان نریزید یا مقدار آنها را محدود کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + بیست =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا