آشپزیانواع کیکدسرشیرینی ترکیک و شیرینی

آموزش نان خامه ای

آموزش نان خامه ای

برای بعضی از افراد نان خامه‌ای یا همان شیرینی نارنجکی معروف یادآور روزهای خوش دوران کودکی‌ست.
تردی و لطافت نان همراه با طعم شیرین خامه می‌تواند حس خوشایندی را در ذائقه‌ی شما بیدار کند

مواد لازم :

🔹آرد : ۱۰۰ گرم
🔹آب : ۲۰۰ گرم
🔹روغن مایع : ۴۰ گرم
🔹زعفران یا رنگ زرد : کمی
🔹تخم مرغ : ۳ عدد
🔹وانیل : کمی
🔹خامه شیرین شده قنادی

آموزش نان خامه ای

آموزش نان خامه ای

 

طرز تهیه :

آب و روغن مایع و زعفران را روی حرارت گذاشته تا ریزجوش بزند آرد را به یکباره اضافه کرده و مخلوط میکنیم

کم کم خمیر جمع شده( مثل حلوا)  و با قاشق چوبی پنج دقیقه خمیر را تفت میدهیم
اجازه می دهیم خمیر از دما بیافتد
یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با همزن( حتما حتما از همزن استفاده شود

تا تخم مرغ کاملا با مواد ترکیب شود) ؛ در مرحله آخر که هر سه تخم مرغ را به خورد خمیر دادیم ؛
وانیل و یک ق شکر را افزوده و به مدت ده ثانیه مخلوط میکنیم
خمیر را داخل قیفی که ماسوره آچاری در آن قرار دادیم ؛

می ریزیم و روی سینی ( چرب شده و یا سینی با کاغذ روغنی) شکوفه هایی به اندازه یک عدد الو زرد میزنیم
و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان پخت میدهیم
برای تست: یک عدد از نان ها رو بعد از گذشتن ۴۰ دقیقه؛

از فر بیرون آورده و با چاقو برش عرضی میدهیم اگر داخل نان ؛ اصلا خمیر نبود و کاملا خالی بود؛
نان اکلر ما پخته هست
خامه شیرین شده را فرم داده و با قیف داخل نان اکلر را پر میکنیم

آموزش نان خامه ای

نکات

۱-خمیر نان خامه ای؛ خمیر کلمی هست و به آن اکلر میگویند ؛ اگر اکلر را با خامه فرم گرفته پر کنید ؛

نام آن: نان خامه ای و اگر با حلوا پر کنید: اکلر حلوا و یا با انواع کرم ها : اکلر کرم و یا گلیز کرم میشود

۲_ رنگ زرد یا زعفران باعث خوش رنگ شدن خمیر میشه پس سعی کنین استفاده کنین

۳_ خمیر جمع شده در قابلمه را حتما با قاشق چوبی و با حرارت کم پشت سر هم تفت داده تا آب خمیر گرفته شود و نان خامه ای تردی داشته باشید

۴_ برای سرد کردن خمیر؛ خمیر را تکه تکه کرده و در بشقابی بزارید و دقیقه ای یکبار این تکه های خمیر را پشت و رو کنید تا عرق نکند

۵_ تخم مرغ هارا حتما یکی یکی به خمیر بدهید و اجازه دهید تخم مرغ قبلی خوب با خمیر ترکیب شود و تخم مرغ بعدی را به خمیر بدهید

۶_ میزان تخم مرغ برای این دستور ؛ سه عدد بزرگ هست اگر از تخم مرغ کوچک استفاده میکنید تعداد را تا چهار تا افزایش دهید

۷_ پخت نان اکلر خیلی مهم هست؛ پس حتما طبق دستور ؛ تست کنین

۸_ خامه شیرین شده رو از لوازم قنادی تهیه کنید؛ اجازه دهید به نرمی بستنی برسد و سپس با همزن برقی و سرعت تند؛ خامه را کاملا فرم دهید

۹_یک ق شکر که در مرحله آخر به خمیر اضافه میشود به این دلیل هست که شکر حل نشده در خمیر؛
تحت دمای فر ؛

ذوب شده و رنگ نان اکلر شمارو زیباتر میکنه؛
به جای یک ق غ شکر؛ یک ق چ سر صاف نمک هم میتوان اضافه کرد

۱۰_ حتما اجازه دهید نان های اکلر شما سرد شوند و سپس داخل آنها را با خامه پر کنید

۱۱_در صورت استفاده از حلوا در نان اکلر؛ نان اکلر و حلوا هر دو باید سرد باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا