آشپزیترشیجات

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

ترشی یکی از اصیل ترین و سنتی ترین چاشنی های ایرانی است که در از گذشته در اغلب سفره های ایرانی وجود داشته است.
در واقع غذا و چاشنی ها بخشی از فرهنگ ملت هاست که در زنگی مردم آن حضور دارد.
استفاده از ترشی در تمدن ایران قدمت طولانی دارد و از آن زمان به عنوان چاشنی برای لذات بیشتر از غذا استفاده می
شوده است

 

مواد لازم

🔹سرکه به مقدار لازم
🔹سبزی ترشی شامل (ترخون. مرزه. نعناع. گشنیز. جعفری)۲ کیلو
🔹شلغم شیرازی نیم کیلو
🔹هویج نیم کیلو
🔹سیر نیم کیلو
🔹موسیر نیم کیلو
🔹پیاز ریز نیم کیلو
🔹ساقه کرفس نیم کیلو
🔹فلفل سبز نیم کیلو
🔹بادمجان نیم کیلو
🔹گل کلم نیم کیلو
🔹خیار سبز نیم کیلو
🔹نمک. زردچوبه. ادویه مخلوط به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

طرز تهیه ترشی هفت بیجار
طرز تهیه

در ابتدا بادمجانها و فلفل را جداگانه شسته. بادمجانها را با پوست به تیکه‌های ریز خرد کرده کنار بگذارید.

مقداری مساوی آب و سرکه را درون ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید بادمجان را به آن اضافه کنید و بگذارید
یکی دوجوش بزند تا هم تلخی آن گرفته شود و هم مقداری کم پخته شود
سپس بادمجان را از سرکه درآورید و در همان سرکه فلفل را نیز به همین روش آماده کنید.

سبزی را پاک کنید و بشویید و بگذارید کاملاً آب آن خشک شود سپس خردش کنید و کنار بگذارید.
مابقی وسایل را همگی بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

همه مواد را به غیر از سرکه با هم مخلوط کرده سپس سرکه را درون ظرفی بریزید و نمک.
زردچوبه و ادویه به آن اضافه کرده و کاملاً هم بزنید تا همه مواد در سرکه حل شود.
وسایل ترشی را درون ظرف مناسب بریزید و سرکه را روی آن ریخته و کاملاً سر پر کنید؛
و درب آن را محکم ببندید این ترشی چون تازه است ممکن است دوباره به سرکه احتیاج داشته باشد می‌توانید دوباره روی آن سرکه بریزید.

نکته:هر چه زردچوبه بیشتر بریزید رنگ ترشی شما خوشرنگ تر می‌شود.
برای پوست گرفتن پیاز یک شب تا صبح پیاز را در آب سرد قرار دهید.
این ترشی بین ۲ تا ۳ هفته کاملاً جا افتاده می‌شود و می‌توانید استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شانزده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا