طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی
طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی
برخی اوقات به دنبال یک غذا ی سریع و البته خوشمزه هستیم که لبخند رضایت بعد از خوردن آن بر روی لب هایمان بنشیند.
سالاد تن ماهی یکی از این غذا ها است.
اما هر آشپزی روشی برای درست کردن آن دارد که متفاوت است.
دستور پخت های مختلف از کشور های متفاوت برای تهیه ی این غذا وجود دارد.
مواد لازم:
نخود آبپز شده: یک پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای: یک عدد
کاهو: به اندازه کافی
پیازچه: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
تن ماهی یا مرغ آبپز و ریشریش شده: ۲۲۵ گرم
مواد لازم برای تهیه سس:
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: کمی
طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی
سالاد تن ماهی یکی از این غذا ها است.
طرز تهیه سالاد:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، نخودها را روی آن پخش کنید،
با روغن و کمی نمک آغشته کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی و خشک شود.
در این ۱۵ دقیقه چند بار مواد را هم بزنید.
کاهو را به تکههای کوچک برش بزنید. فلفل دلمهای و پیازچه را ریز برش بزنید و به کاهو اضافه کنید.
تن ماهی یا مرغ ریشریش شده و جعفری را نیز به مواد اضافه کنید.
برای تهیه سس تمامی مواد را در همزن مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برخی اوقات به دنبال یک غذا ی سریع و البته خوشمزه هستیم که لبخند رضایت بعد از خوردن آن بر روی لب هایمان بنشیند.
سالاد تن ماهی یکی از این غذا ها است.
اما هر آشپزی روشی برای درست کردن آن دارد که متفاوت است.
دستور پخت های مختلف از کشور های متفاوت برای تهیه ی این غذا وجود دارد.
طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی