طرز تهیه کباب لوله ای
طرز تهیه کباب لوله ای
کباب یکی از غذاهای مرسوم و مورد علاقه ی مردم آذربایجان به خصوص در عروسی هاست.
همچنین مردم باکو و آذربایجان، در پیکنیک ها و دورهمی های خود، به کباب ها توجه ویژه ای دارند.
مواد لازم
🔹گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
🔹بلغور ریز کوفتهای: ۱/۴ پیمانه
🔹پیاز متوسط: دو عدد
🔹سیر: دو حبه
🔹گوجهفرنگی پوره شده: یک پیمانه
🔹زیره سبز: یک قاشق چایخوری
🔹نعناع خشک: یک قاشق چایخوری
🔹فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
🔹نمک: یک قاشق چایخوری
🔹فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
🔹گشنیز: پنج شاخه
🔹رب گوجهفرنگی یک قاشق مرباخوری
🔹روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کباب لوله ای
طرز تهیه:
بلغور را در کاسهای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخکرده را به بلغور افزوده و کاملاً ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ میکشیم، سپس به همان حالت گوشتها را از سیخها خارج کرده،
در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کبابها بپزد.
کباب لولهای
طرز تهیه سس:
یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم، سپس پوره گوجهفرنگی را نیز افزوده و میگذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمیداریم.
برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کبابها را روی سس میچینیم..
طرز تهیه کباب لوله ای
کباب یکی از غذاهای مرسوم و مورد علاقه ی مردم آذربایجان به خصوص در عروسی هاست.
همچنین مردم باکو و آذربایجان، در پیکنیک ها و دورهمی های خود، به کباب ها توجه ویژه ای دارند.