آشپزیانواع کباب

طرز تهیه کباب لوله ای

طرز تهیه کباب لوله ای

کباب یکی از غذاهای مرسوم و مورد علاقه ی مردم آذربایجان به خصوص در عروسی هاست.
همچنین مردم باکو و آذربایجان، در پیکنیک ها و دورهمی های خود، به کباب ها توجه ویژه ای دارند.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
🔹بلغور ریز کوفته‌ای: ۱/۴ پیمانه
🔹پیاز متوسط: دو عدد
🔹سیر: دو حبه
🔹گوجه‌فرنگی پوره شده: یک پیمانه
🔹زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
🔹نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری
🔹فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
🔹نمک: یک قاشق چای‌خوری
🔹فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
🔹گشنیز: پنج شاخه
🔹رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
🔹روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کباب لوله ای

طرز تهیه کباب لوله ای

 

طرز تهیه:

بلغور را در کاسه‌ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.

سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملاً ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده،
در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

کباب لوله‌ای

طرز تهیه سس:

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.
برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم..

 

طرز تهیه کباب لوله ای

 

کباب یکی از غذاهای مرسوم و مورد علاقه ی مردم آذربایجان به خصوص در عروسی هاست.
همچنین مردم باکو و آذربایجان، در پیکنیک ها و دورهمی های خود، به کباب ها توجه ویژه ای دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 9 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا