آشپزیغذا های مدرن

طرز تهیه کوفته انار و پسته

طرز تهیه کوفته انار و پسته

کوفته انار و پسته یکی از انواع کوفته خوشمزس که می تونه گزینه مناسبی برای غذای شب یلدا باشه.
اگر تا حالا این غذا را درست نکردین ، بهتون پیشنهاد می کنم یک بار هم شده امتحانش کنید.

مواد لازم:

🔹گوشت چرخ کرده بدون چربی ۹۰۰ گرم
🔹پیاز متوسط ۱ عدد رنده شده و آب گرفته
🔹پسته بو داده بدون نمک یک و نیم پیمانه کاملاً خرد شده
🔹تخم مرغ ۱ عدد
🔹نان خشک آسیاب شده نیم پیمانه
🔹جعفری تازه خرد شده نیم پیمانه
🔹ترخون تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
🔹آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
🔹فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
🔹فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
🔹زیره سبز یا سیاه ۱ قاشق غذاخوری
🔹نمک ۲ قاشق چایخوری
🔹روغن نیم پیمانه
🔹دانه‌های انار برای تزیین نیم پیمانه
🔹برگ نعناع چند عدد برای تزیین

مواد لازم برای سس:

🔹رب انار شیرین یا آب انگور قرمز ۳/۴ پیمانه
🔹عسل ۱/۴ پیمانه
🔹نمک ۱ قاشق چایخوری
🔹فلفل قرمز نیم قاشق چایخوری
🔹فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه کوفته انار و پسته

طرز تهیه کوفته انار و پسته

طرز تهیه:

پیاز + پسته‌ها + خرده نون + جعفری + تلخون + آب لیمو + زیره + نمک و فلفل‌ها رو با هم داخل غذا ساز می‌ریزیم و حسابی مخلوط می‌کنیم.

گوشت چرخکرده + تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد میکس می‌کنیم.
می تونین دستی هم قاطی کنین تا حدی که حسابی ورز بیاد.

خمیر آماده شده رو حداقل نیم ساعت تا نهایتن یک روز داخل یخچال می‌گذاریم.

حالا فر رو با دمای ۲۵۰ درجه گرم می‌کنیم و در این حین کوفته‌ها رو آماده می‌کنیم.

برای هر کوفته یک تا یک و نیم قاشق از خمیر ور میدارین و گردالی میکنین و تو سینی فر می چینین و روی همه شون با قلمو روغن مالی میکنین.

کوفته‌ها رو برای ۱۰ دقیقه تو ۲۵۰ درجه می پزیم! پخت کامل نشده و گوشتش ممکنه هنوز صورتی باشه!

برای سس همه مواد رو با هم قاطی می کنین و شوری و شیرینی و ترشیش رو سر آخر باب میل و ذائقه تون تنظیم می کنین.

حالا بخشی از سس رو کنار بذارین برای سرو همراه غذا و بخش باقیمونده رو با قاشق بدین روی کوفته‌ها…

کوفته‌ها رو برای ۱۰ دقیقه دیگر این بار در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد می پزونیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

دکمه بازگشت به بالا