
طرز تهیه استیک گوشت گوساله
پخت استیک جز غذاهایی است که تهیه آن کمی مشکل است و نیاز به مهارت و تجربه ی زیادی دارد
و شما در هر بار طبخ این غذا به نکات تازه ای درباره ی آن پی می برید
و روش های جدیدی برای بهتر و خوش طعم تر شدن این غذا پیدا می کنید.
مواد لازم
🔹گوشت راسته گوساله۴۰۰ گرم
🔹روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
🔹سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
🔹سس باربیکیو۲ قاشق غذاخوری
🔹سس سویا۲ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
🔹روغن مخصوص سرخ کردن۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه استیک گوشت گوساله
طرز تهیه
ابتدا تکه ای از راسته گوساله را بردارید و به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
شکل برشها بهتر است از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشد.
تکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و روی آنها کیسه فریزر بکشید سپس آنها را با گوشت کوب بکوبید تا پهن شوند.
سپس برش های گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در مخلوط روغن زیتون، سس خردل، باربیکیو و سس سویا و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا مزه دار شوند.
بعد این برش ها را در تابه ای چدنی سرخ و به صورت گرم سرو کنید.
درست کردن استیک گوشت :
تکه های گوشت فیله گوساله را با بیفتک خوب بکوبید تا باریک و به ضخامت یک سانتی در بیاید.
سپس در مایه مارینه مزه دارش کنید و در ظرف دردار ۳ ساعتی داخل یخچال بگذارید تا بماند.
سپس در ماهیتابه چدنی داغ شده با مقدار بسیار کمی روغن تفت بدهید.
تک تک داخل ماهیتابه بیاندازید.
تا با حرارت متوسط یک طرف آن تفت داده شود.
سپس طرف دیگر را تفت بدهید.
مقدار سرخ شدن استیک به ذائقه شما بستگی دارد.
برخی آبدار دوست دارن که زیاد سرخ نمی کنند و برخی کاملا سرخ شده می پسندند و برای همین زیاد سرخ می کنند.
بعد با سس قرمز و یا سس قارچ و سبزیجات میل کنید.