آشپزیخوراکماهی و میگو

طرز تهیه ماهی تیلاپیا

طرز تهیه ماهی تیلاپیا

ماهی تیلاپیا ماهی خوش طعمی است که به شکل فیله عرضه می شود و نیاز به تمیز کردن ندارد.
این ماهی چند سالی است که در بازار داخلی عرضه می شود و در همین مدت طرفداران و دوستداران قابل توجهی پیدا کرده است .
این ماهی را برای انواع غذاهای دریایی استقاده می کنند . همین طور برای پخت برخی غذاهای خاص در رستوران ها نیز بسیار کاربردی است

مواد لازم

🔹لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به سلیقه به میزان لازم
🔹زعفران مقداری
🔹روغن زیتون به میزان لازم
🔹پیاز به میزان کافی
🔹پودر سوخاری به میزان لازم
🔹نمک و فلفل سیاه و ادویه های تند به میزان لازم
🔹سیر خشک به میزان لازم
🔹ماهی تیلاپیا ۴ تکه

طرز تهیه ماهی تیلاپیاطرز تهیه ماهی تیلاپیا

 

طرز تهیه

جهت پخت ماهی تیلاپیا ابتدا مقداری زعفران دم کشیده را با روغن زیتون در یک لیوان یا ظرف مخلوط کرده
و حبه های سیر را خرد یا رنده کرده و با هم مخلوط میکنیم (ادویه تند و یا دلخواه را اضافه میکنیم)

سپس پیاز را خرد کرده و نمک را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم (من معمولا پیاز را خرد کرده و در یک کیسه فریزر میریزم،
در کیسه فریزر امکان مدیریت بهتری برای غوطه ور شدن ماهی یا گوشت یا جوجه در مواد وجود دارد و هم سریعتر طعم میگیرد
و هم اینکه اگر در یخچال بگذاریم بوی پیاز و سیر فضا را معطر! نمیکند)

سپس روغن زیتون و زعفران و.. که آماده کرده ایم را به پیازها اضافه میکنیم،
بر اساس سلیقه میتوانیم برای بهتر شدن طعم ماهی ، لیمو ترش تازه یا آبلیمو هم اضافه کنیم،
سپس با بستن در کیسه فریزر میتوانیم براحتی ماده تهیه شده را بهم بزنیم
و میتوان براحتی این ماده را در یخچال نگه داری کرد که اصطلاحا جا بیفته (حداقل یک ساعت بمونه مناسب است).

توجه داشته باید که اگر آبلیمو یا لیمو اضافه کردیم، ماهی لطیفی مانند ماهی فوق نباید مدت زمان زیادی در این مواد قرار بگیرد.

سپس ماهی ها رابا این مواد اضافه میکنیم و چون داخل کیسه فریزر است براحتی میشه اونها را با هم مخلوط کرد

پس از گذشت زمان مواد را در ظرف ریخته و آماده میکنیم.

در این مرحله میتونیم ماهی را در ارد یا آرد سوخاری زده و سپس سرخ کنیم.

نکته :

۱- قبل از آغشته کردن ماهی به آرد سوخاری دقت کنید که تکه های پیاز یا سیر یا فلفل دلمه یا..

به ماهی نچسبیده باشه، چون وقتی ماهی سرخ میشه، این تکه ها میسوزن و از کیفیت غذا کاسته میشه

۲- ادویه های تند را در این مرحله میتوانیم به آرد یا آدر سوخاری اضافه کنیم

۳- از آرد سوخاری های آماده میتوان استفاده کرد

۴- میتوان آرد سوخاری را از باگت فروشی ها خریداری کرد که بسیار مقرون بصرفه است و من این مورد را پیشنهاد میکنم.

۵- راحت ترین و یریعتری راه اینه که آرد سوخاری را در یک ظرف لبه دار مانند عکس بریزید و ماهی یا گوشت یا جوجه را در آن قرار بدهید

۶- معمولا برای ماهی از تخم مرغ استفاده نمیشود

۷- با توجه به سلیقه شخصی میتونید از افزودنیهای خوراکی مثلا پفک، پودر نارگیل، کنجد و..
به آرد سوخاری اضافه کرده و سپس ماهی را در آن بغلطانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا