آشپزیخوراکماهی و میگو

طرز تهیه ماهی سالمون

طرز تهیه ماهی سالمون

سالمون یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین ماهی‌ها در جهان است

که علاوه بر طعم و مزه فوق‌العاده‌اش، به علت خواص زیادی که برای سلامتی دارد جهانی شده است.

برای تهیه یک خوراک ماهی سالمون خوشمزه بی‌شمار دستور پخت وجود دارد.

مواد لازم

🔹۸۰۰ گرم سالمون تکه شده بدون پوست

🔹۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

🔹۲ قاشق غذاخوری کره

🔹چند حبه سیر خرد شده

🔹نمک و فلفل

🔹۴ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

🔹نصف لیموی ورقه‌شده

طرز تهیه ماهی سالمون

طرز تهیه ماهی سالمون

 

طرز تهیه

 

1) فر را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
برای پخت سالمون در فر ابتدا جای سینی را در ردیف وسطی قرار دهید.
روی سینی فر را با فویل آلومینیمی بپوشانید.

۲ ) ماهی ها را با یک دستمال کاغذی حوله ای مخصوص یا دستمال آشپزخانه خشک کنید.
برای این کار دستمال را به آرامی روی سطح ماهی قرار دهید و بردارید.
آن را روی سطح ماهی نکشید.

۳ ) سالمون ها را با نمک و فلفل و روغن زیتون مالش دهید.
چند قطره روغن زیتون روی تکه ی ماهی بریزد

و آن را با انگشت یا قلم موی آشپزی به خوبی پخش کنید.
نمک و فلفل سیاه را روی ماهی بریزید.

۴) سالمون ها را روی سینی فر قرار دهید.
توجه کنید که سمتی که پوست دارد زیر باشد.
آن را به فر منتقل کنید.

۵ ) برای ۴ تا ۶ دقیقه برای سالمون هایی با زخامت ۲ سانتی متر بپزید.
زمان پخت سالمون در فر بستگی به زخامت تکه های سالمون دارد.
برای هر ۲ سانتی متر زخامت حدود ۴ تا ۶ دقیقه در نظر می گیریم.
در ۴ دقیقه سالمون هنوز کمی حالت خامی دارد و در ۶ دقیقه همه جای آن کاملا پخته شده است.
این که سالمون را خام تر یا کاملا پخته بردارید بستگی به سلیقه و ذائقه ی شما دارد.

۶ ) سالمون وقتی خوب پخته که به راحتی تکه شود. شما می توانید پخته شدن ماهی ها را با چنگال تست کنید.
اگر چنگال به راحتی توانست ماهی را تکه کند یعنی سالمون پخته است.
هم چنین می توانید برای این کار از دماسنج مخصوص گوشت و ماهی استفاده کنید.
این دماسنج ها که برای تست کردن میزان پختگی استیک و دیگر گوشت ها هم به کار می رود،
دمای وسط تکه ی گوشت یا ماهی را اندازه می گیرد و با توجه به آن مشخص می شود تکه گوشت یا ماهی کاملا پختهاست.
برای سالمون حداقل دمای پیشنهادی برای قسمت وسطی یا زخیم ترین جای تکه ی ماهی ۱۴۵ درجه فارنهایت یا حدود ۶۵ درجه سانتی گراد است.

۷ ) بلافاصله سرو کنید.
سالمون را به محظ بیرون آمدن از فر نوش جان کنید.
تکه های باقی مانده ی ماهی را می توانید حدود ۵ روز در یخچال نگهداری کنید

و آن ها را بعدا در مایکروفر گرم کنید یا سرد بخورید.

حال که طرز پخت سالمون در فر را یاد گرفته اید، دیگر مشکلی با اضافه کردن

این ماده ی غذایی سرشار از امگا ۳ به غذاهایتان نخواهید داشت.
شما می توانید انواع سالاد با ماهی سالمون را امتحان کنید.
سالمون را به پاستا خود اضافه کنید یا با مقداری کینوای پخته شده میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا