آشپزیخورشتغذای محلی

طرز تهیه آچار گوشت

طرز تهیه آچار گوشت

خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست.

برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می توانید ۱ قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد

مواد لازم

🔹گوشت گوساله : ۵۰۰ گرم
🔹ماست : ۲۵۰ گرم
🔹فلفل چیلی سبز : ۵ تا ۶ عدد
🔹سیر خرد شده : ½ قاشق غذاخوری
🔹زنجفیل خرد شده : ½ قاشق غذاخوری
🔹آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
🔹فلفل چیلی قرمز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
🔹تخم رازیانه : ½ قاشق چایخوری
🔹زیره : ½ قاشق چایخوری
🔹سیاه دانه : کمی
🔹تخم خردل : ½ قاشق چایخوری
🔹تخم شنبلیله : کمی
🔹روغن زیتون: ½ پیمانه
🔹نمک : به مقدار لازم
🔹برگ گشنیز : برای تزیین

طرز تهیه آچار گوشت

طرز تهیه آچار گوشت

 

طرز تهیه

۱.روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده
و خوب مخلوط و سرخ کنید.
سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید.

۲. تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.

۳. پیمانه ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک
و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.

۴. اجازده دهید مواد درون تابه کم کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود.
این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.

۵. سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید.
آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزییین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید

آچار گوشت نوش جان کنید

خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست.

برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می توانید ۱ قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا