طرز تهیه شکلات خانگی
شاید بشه گفت در این دنیا تنها یک خوراکی وجود داره که همه ازش بی نهایت لذت می برند و اون هم شکلاته!
خوشبختانه دلایل زیادی برای توجیه مصرف این ماده وجود داره از جمله اینکه خواص بسیاری داره اما از مضراتش هم نمیشه غافل شد.
به همین دلیل بهترین راه استفاده از شکلات های مرغوب یا شکلات خانگی هست.
مواد لازم
🔹کره کاکائو ۴۸ گرم
🔹پودر کاکائو ۲۶ گرم
🔹شکر ۱۴ گرم
🔹وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه شکلات خانگی
طرز تهیه
۱- یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
سپس کاسه ای شیشه ای یا استیل روی قابلمه قرار دهید.
اطمینان حاصل کنید که آب با ته کاسه حداقل ۲ سانتی متر فاصله داشته باشد.
۲- کره کاکائو را داخل کاسه ریخته و به روش بن ماری کاملا ذوب کنید.
می توانید کره را از قبل رنده کنید تا سریع تر ذوب شود.
۳- کاکائو را به کره ذوب شده اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا جایی که مایع براق شود.
۴- هنگامی که مایع شکلات خانگی براق و خامه ای شد شکر و عصاره وانیل را نیز اضافه کنید.
به هم زدن ادامه دهید تا شکر کامل حل شود.
۵- مایع یکدست به دست آمده را به طور مساوی در قالب های سیلیکونی یا جایخی بریزید.
در این مرحله مراقب باشید که حتی یک قطره آب هم وارد مایع نشود یا اینکه قالب ها تر نباشند.
زیرا وجود رطوب باعث وا رفتن شکلات خواهد شد.
۶- شما می توانید این مایع را روی کاغذ روغنی ریخته و با استفاده از آن شکلات چیپسی،
ترافل یا دیگر خوراکی های خوشمزه را تهیه کنید.
۷- مواد را چند ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خنک شده و کمی ببندد.
سپس قالب ها را داخل ظرفی با درب محکم گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
این که شکلات ها ابتدا در دمای محیط بوده و خیلی سریع خنک نشوند مهم است.
زیرا اگر آنها را سریع و مستقیم در یخچال قرار دهید ممکن است در معرض رطوبت قرار گرفته و سفت نشوند یا اینکه روی آنها تیره و کدر شود.
طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو به پایان رسید و شکلات خانگی شما به همین سادگی و خوشمزگی آماده می شود.
نوش جان کنید و لذت ببرید.
شکلات های خانگی تا یک هفته در دمای اتاق و چندین هفته در یخچال قابل نگهداری هستند.