آشپزیتنقلات

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل

پاستیل از جمله تنقلات شیرین و خوشمزه است که حالت لاستیکی داشته و در شکل های مختلف و طعم های مختلف

مانند پاستیل شکری یا پاستیل ترش در بازار وجود دارد که پاستیل خرسی و پاستیل میوه از جمله پر طرفدارترین آن هاست.

مواد تشکیل دهنده پاستیل ژلاتین، شکر و مواد افزودنی است که طعم های مختلف به آن اضافه می شود.

غالبا برای براق کردن سطح پاستیل از براق کننده استفاده می شود که البته برای سلامتی مضر نیست.

مواد لازم

شکر ۲ فنجان
آب یک فنجان
آب میوه یا نوشابه یک فنجان (پیشنهاد ما استفاده از آبمیوه طبیعی و سالم است!)
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی سالم به میزان لازم

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه

 

پودر ژلاتین رابا آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود.

شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس ازآن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
ژلاتین حل شده رابه آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید.

مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی انها بریزید و از قالب درآورید ودر یک ظرف در دار بریزید.

این پاستیل رابا طعم های مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

 

پاستیل از تنقلات مورد علاقه کودکان است! به جای خرید پاستیل های آماده شرکتی که مورد تایید نیستند می توانید با دستور زیر این خوراکی را در خانه تهیه کرده و از سلامت آن مطمئن باشید، پاستیل های خانگی در صورت نگهداری در یخچال تا یکماه سالم می مانند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا