طرز تهیه کورن داگ
کورن داگ یک اسنک پنیری محبوب به خصوص بین عشاق سوسیس آن هم از نوع هاتداگ است. این غذای لذیذ گوشتی پنیری یکی از گزینههای خوشخوراک برای پذیرایی مهمانیها و تولد بچهها است. تهیه کورن داگ خیلی کار آسانی است
مواد لازم
آرد ذرت: یک فنجان (برابر با ۱۶ ق.غ)
آرد سفید: یک فنجان
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۴ قاشق چایخوری
شیر یا آب: یک فنجان (شیر بهتره)
تخم مرغ: ۲ عدد
هات داگ: ۴ عدد (سوسیس کبابی، سرخ یا پخته شده)
پنیر چدار یا موزارلا یا گودا: به مقدار لازم (هرچی بیشتر خوشمزه تر!)
روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
سیخ چوبی: ۴ عدد
سس خردل و سس قرمز
طرز تهیه کورن داگ
طرز تهیه
ابتدا کاسه ای بردارید و آرد ذرت ، آرد،نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید.
کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.
نکات
کورن داگ جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
کورن داگ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .