آشپزیغذا های مدرنفست فود
طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی
طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی
“ساندویچ بره لبنانی” خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا یک غذای اصلی سبک و مورد علاقه کودکان تهیه نمایید. ۸ عدد خلال دندان برای این ساندویچ نیاز دارید. زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه، زمان پخت: ۱۰ دقیقه.
مواد لازم
گوشت راسته بره …………………….. .۳۵۰ گرم
تبوله …………………………………….. ۱۲۰ گرم
باباغنوش ……………………………….. ۲۲۵ گرم
نان لواش ……………………………….. ۴ عدد
سیر له شده …………………………… ۲ حبه
آبلیمو …………………………………… ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
نمک ……………………………………. به مقدار لازم
فلفل …………………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی
طرز تهیه
گوشت را از طول به ۲ نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید.
روغن زیتون، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
گوشت را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
به مدت ۱۰ دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد.
یک تابه نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید با کمی روغن زیتون چرب کنید و هر سمت از گوشتها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید.
گوشتها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه استراحت کنند.
یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ¼ از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ¼ از آن تبوله و ¼ از گوشتها را روی آن قرار دهید.
نان را رول کنید و آن را به ۲ نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید.
رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.