آشپزیخوراکگوشت قرمز

طرز تهیه کسرول ۸ لایه

طرز تهیه کسرول ۸ لایه

 

این کسرول با پنیر، اسفناج و گوشت‌ چرخ‌کرده تهیه می‌شود.

زمان تهیه و پخت آن حدود دو ساعت زمان می‌برد اما ارزشش را دارد.

 

مواد لازم
نمک و فلفل از هر کدام
۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده
۱ پیمانه
اسفناج
۲۲۵ گرم
پیاز خرد شده
۱/۳ پیمانه
شیر
۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای
۲۲۵ گرم
خامه ترش (طرز تهیه موجود است)
۱ بسته
پودر سیر
۱/۲ قاشق چای خوری
شکر
۱/۲ قاشق چای خوری
ریحان
۱ قاشق چای خوری
کنسرو گوجه فرنگی
۲ قوطی
گوشت چرخ کرده
۴۵۰ گرم
نودل
۳ پیمانه
طرز تهیه کسرول 8 لایه
طرز تهیه کسرول ۸ لایه
طرز تهیه
کف ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. نودل‌ها را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده را تفت دهید تا رنگش عوض شود. چربی آن را بگیرید.
گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه نیم‌جوش شود.
در یک کاسه متوسط، خامه ترش و پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی مخلوط کنید. شیر و پیاز را اضافه کنید. یک لایه نودل کف ظرف پیرکس قرار دهید.
نیمی از مایه گوشت را روی آنها بریزید، روی آن نیمی از مخلوط پنیر و همه اسفناج‌ها را بریزید.
همین مراحل را دوباره تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند. پنیر خامه‌ای باقی مانده را در یخچال نگهدارید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید. در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده‌اید و گرم شده است، مواد را ۴۵ دقیقه بپزید.
فویل را بردارید، یک لایه پنیر خامه‌ای بریزید. سپس یک لایه پنیر چدار بریزید و دوباره ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا پنیرها آب شوند.
نکات

این کسرول با پنیر، اسفناج و گوشت‌ چرخ‌کرده تهیه می‌شود.

زمان تهیه و پخت آن حدود دو ساعت زمان می‌برد اما ارزشش را دارد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + هفت =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا