طرز تهیه کباب خلیج فارس
کباب خلیج فارس غذای مخصوص جنوب کشور است که همانند کباب کوبیده تهیه می شود.
کَباب یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، بهخصوص ایران و قفقاز است.
در تهیه و پخت بیشتر کبابها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده میشود.
همچنین در مراحل تهیه اکثر کبابها از پیاز و ادویهجات استفاده زیادی میشود.
و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود.
نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده میشود نیز در کشورهای غربی
با نام شیشکباب شناخته شده و معروف است.
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند – ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط – دو عدد
فلفل – به میزان لازم
جعفری خرد شده – ۱۰۰ گرم
زرشک – ۱۰۰ گرم
گردو – در صورت تمایل
طرز تهیه کباب خلیج فارس
طرز تهیه
ابتدا گوشت راسته را دو بار چرخ می کنیم. برای تهیه این کباب نیاز نیست چربی گوشت زیاد باشد چون باعث ریختن گوشت از سیخ می شود.
پیازها را رنده می کنیم و آبشان را می گیریم. پیاز آب گرفته را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
پیاز و گوشت را خوب ورز می دهیم تا یکدست شوند.
سپس جعفری و فلفل قرمز را ساطوری ریز خرد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.
زرشک را می خیسانیم و پس از آبکشی به مواد کباب اضافه می کنیم. نیاز به تفت دادن زرشک قبل از اضافه کردن به مواد نیست.
اضافه کردن گردو به مایه کباب اختیاری است. در صورت تمایل مقداری گردو هم چرخ می کنیم و به مایه کباب اضافه می کنیم.
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم و ورز دادیم روی مایه کباب را می پوشانیم و آنرا برای مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
پس از اینکه مواد را از یخچال خارج کردیم مجددا آنرا ورز می دهیم و پس از آن کباب ها را سیخ می گیریم.
پس از آماده کردن ذغال کباب ها را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم کمی گوشت خودش را بگیرد
سپس شروع به چرخاندن سیخ ها می کنیم تا یکدست بپزند.
پس از اینکه کباب ها آماده شد می توانیم مانند کباب های معروف ایرانی
مثل کباب چنجه یا جوجه کباب مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز هم در کنار کباب خلیج فارس کباب کنیم
و در پایان غذا را با نان داغ یا برنج سرو کنیم.