آشپزیخوراکگوشت قرمز

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

پیراشکی گوشت معمولا به عنوان فینگر فود هم شناخته می شود و از جمله غذاهای غیر ایرانی پر طرفدار می باشد

که معمولا در مهمانی ها سرو می شود ، پیراشکی گوشت با ترکیب گوشت و انواع سبزیجات و صیفی جات درست می شود.

 

مواد لازم

سیب زمینی آب پز :سه عدد
نمک و فلفل سیاه :کمی
گوشت چرخ کرده :۲۵۰ گرم
پیاز :یک عدد
روغن و زرد چوبه : به مقدار لازم
تخم مرغ :یک عدد
کره :۵۰ گرم
آرد سوخاری :مقداری

طرز تهیه پیراشکی گوشت و سیب زمینی

 

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

طرز تهیه

ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد ، سپس سیب زمینی ها را شسته و داخل آن بریزید تا بپزد.

در این فاصله یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ،

سپس گوشت را افزوده و تفت دهید تا بپزد. نمک ، زردچوبه و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید

و اجازه دهید گوشت کمی بپزد.

در مرحله بعد ، سیب زمینی ها را پوست کنده و له کنید ، ن

مک و فلفل را افزوده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر دربیاید.

خمیر را به شکل توپ های مساوی و یکسان تقسیم کرده و آن ها را کمی پهن کنید ،

وسط هر کدام از توپ ها کمی از مواد گوشتی را بریزید و آن ها را ببندید.

سینی فر را چرب کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید و برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید

تا با دمای ۲۰۰ درجه پخته و طلایی شود.پیراشکی ها را برای ۵ دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا برشته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 13 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا